Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Βιτρίνες αναψυκτικών & ψυγεία βιτρίνες αναψυκτικών

02/7
2017

Η SERKO ARARAT εισάγει ψυγεία βιτρίνες συντήρησης αναψυκτικών και τυποιημένων προιόντων από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων. Τα όρθια ψυγεία βιτρίνες μπορεί να είναι μονόπορτα με μια ανοιγόμενη πόρτα και δίπορτα με δύο ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες. Διαθέτουν ενσωματωμένο ψυκτικό μηχάνημα στην βάση, ρυθμιζόμενα ράφια καθ' ύψος και εσωτερικό φωτισμό. Στο φωτεινό πάνελ μπορεί να τοποθετηθεί το λογότυπο ή κάποιο διαφημιστικό ή ακόμα και ο τιμοκατάλογος με τα προιόντα. Συνήθως τα ψυγεία βιτρίνες αναψυκτικών διαθέτουν πόδια ρυθμιζόμενα στην βάση για σταθερή τοποθέτηση ή ρόδες για εύκολη μετακίνηση.

Τα ψυγεία βιτρίνες αναψυκτικών ή αποκαλούμενα και ώς μπουκαλιέρες τοποθετούνται σε όλα τα καταστήματα μαζικής εστίασης σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους ακόμα και σε περίπτερα!

Στα ψυγεία τοποθετούνται αναψυκτικά, νερά. μπύρες, γαλακτοκομικά προιόντα & διάφορα τυποποιημένα προιόντα. Πολλοί επαγγελματιές προβαίνουν στην αγορά των επαγγελματικών ψυγείων αναψυκτικών και μπουκαλιέρες προς αποφυγή των ψυγείων των εταιριών έτσι ώστε να τοποθετούν μέσα σε αυτά προιόντα της αρεσκίας τους σε οποιαδήποτε μορφή και διάταξη.

Στην SERKO ARARAT μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά ψυγεία μπουκαλιέρες & ψυγεία αναψυκτικών σε διάφορους τύπους, μεγέθη και μάρκες και να επιλέξετε το κατάλληλο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των καταστημάτων σας.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...