Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για παιδότοπο & Τι χρειάζεται ένας παιδότοπος

Οι παιδότοποι είναι επιχειρήσεις που γνωρίζουν ολοένα και αυξανόμενη επιτυχία λόγω μιας ανάγκης στη σύγχρονη κοινωνία που παρέχουν μόνο αυτοί. Σε έναν παιδότοπο, ο γονέας μπορεί να χαλαρώσει και να συναντήσει φίλους, όσο το παιδί του παίζει με άλλα παιδιά, κοινωνικοποιείται και περνάει όμορφα μέσα σε απόλυτη ασφάλεια. Αν επιλεγεί σωστά η τοποθεσία, ώστε να μην υπάρχουν σε κοντινή απόσταση άλλοι παιδότοποι ή κέντρα απασχόλησης των παιδιών, τότε η προσέλκυση πελατείας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Εφόσον, λοιπόν, πάρετε μια τέτοια απόφαση, ποιος είναι ο εξοπλισμός παιδότοπου που θα χρειαστείτε, για να την υλοποιήσετε; Με ποιες ιδέες μπορείτε να αποκτήσετε πιστούς πελάτες και να αυξήσετε το τζίρο σας;

 

Συνδυασμός δύο επιχειρήσεων

Ο παιδότοπος είναι ουσιαστικά συνδυασμός δύο επιχειρήσεων. Από τη μία, είναι το μέρος, στο οποίο παίζουν τα παιδιά και το οποίο αποτελείται από φουσκωτά, παιχνιδοκατασκευές, τραμπολίνα και άλλα παιχνίδια. Από την άλλη, είναι το μέρος, στο οποίο κάθονται οι γονείς και το οποίο λειτουργεί ως καφετέρια. Καλό είναι οι δύο αυτοί χώροι να συνδέονται μεν, ώστε οι γονείς να μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με το παιδί, αν χρειαστεί, αλλά να έχουν και αυτονομία, ώστε και το παιδί να μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί και οι γονείς να έχουν λίγο ήρεμο χρόνο με την παρέα τους.

Εξοπλισμός για ροφήματα

Ο βασικότερος εξοπλισμός του παιδότοπου στο τμήμα της καφετέριας είναι φυσικά ο εξοπλισμός για τα ροφήματα. Καλό είναι αυτός να περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να βρει κάποιος σε μια καφετέρια. Εσπρεσσομηχανές, φραπεδιέρες, καφετιέρες φίλτρου και χόβολη ελληνικού καφέ θα πρέπει να αποτελούν τη βασική επένδυση, ώστε οι γονείς να μπορούν να απολαύσουν ποιοτικό καφέ, ο οποίος δεν υστερεί σε τίποτα από μια καλή καφετέρια. Από εκεί και πέρα, μια ιδέα που θα προσελκύσει περισσότερη πελατεία και θα κάνει τους γονείς να περνούν παραπάνω χρόνο είναι να έχετε μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων. Έτσι, εξοπλισμός, όπως επαγγελματικοί στίφτες, μηχανές σοκολάτας και αποχυμωτές, είναι ιδανικός, για να σερβίρετε όλη τη γκάμα ροφημάτων.

Εξοπλισμός σνακ

Μια πολύ έξυπνη ιδέα είναι να προσφέρετε και κάποια σνακ, ώστε να ενθαρρύνετε τους γονείς να κάνουν μια ολοκληρωμένη έξοδο και να μένουν στον παιδότοπο χωρίς να χρειάζεται να πάνε αλλού, για να τσιμπήσουν κάτι. Μια τοστιέρα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για ένα γρήγορο σνακ, αλλά τη διαφορά θα κάνει και μια ψυχόμενη βιτρίνα με φρέσκιες σαλάτες. Την προσοχή θα τραβήξει και μια κρεπιέρα, με την οποία θα ετοιμάζετε φρέσκες κρέπες για μικρούς και μεγάλους.

Εξοπλισμός γλυκισμάτων

Επειδή τα σνακ δεν απευθύνονται φυσικά μόνο στους ενήλικες, θα είναι πολύ αποτελεσματικό από άποψη επένδυσης να ενσωματώσετε στον εξοπλισμό του παιδότοπου και μηχανές παραγωγής διαφόρων γλυκισμάτων που λατρεύουν τα παιδιά. Παγωτομηχανές, λουκουμαδομηχανές, συντριβάνια σοκολάτας, γρανιτομηχανές και βαφλιέρες είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε, ώστε να προσελκύσετε την προσοχή των παιδιών και τελικά να έχετε περισσότερα κέρδη στην καφετέρια τουπαιδότοπου.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες για εξοπλισμό καφετέριας που είναι ιδανικός για έναν παιδότοπο, επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.

More on Ιδέες για παιδότοπο & Τι χρειάζεται ένας παιδότοπος ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...