Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση κρεοπωλείων

Τα κρεοπωλεία αποτελούν ένα από τα βασικότερα καταστήματα στην καθημερινής μας ζωής. Κάθε κρεοπωλείο διαθέτει όλων των ειδών τα κρέατα που είναι απαραίτητα στην διατροφή μας. Σε καθημερινή βάση προμηθεύονται με κρέατα μοσχαρίσια, χοιρινά & κοτόπουλα για να βρεθούν στο μεσημεριανό τραπέζι κάθε καταναλωτή.

Η επιλογή ενός καταστήματος κρεοπωλείου

Η θέση ενός καταστήματος κρεοπωλείου είναι πολύ σημαντική. Ιδανική περίπτωση είναι ένα κεντρικό σημείο που να απέχει από σούπερ μάρκετ και να διαθέτει τουλάχιστον μια θέση για παρκάρισμα. Το μέγεθος του καταστήματος εξαρτάται καθαρά από εμάς και από τα είδη που θέλουμε να προβάλουμε και να πουλάμε στο κρεοπωλείο μας. Όσο περισσότερα προιόντα διαθέτουμε τόσο μεγαλύτερο χώρο θα χρειαστούμε για να καλύψουμε τις ανάγκες ενός κρεοπωλείου.

δειτε ολα τα προιοντα

Τα μέρη ενός καταστήματος κρεοπωλείου

Κάθε κρεοπωλείο για την σωστή λειτουργία του χρειάζεται δύο χώρους. Ο πρώτος είναι ο χώρος του παρασκευαστηρίου όπου γίνεται όλη η προετοιμασία, στον οποίο τοποθετείτε ψυγείο θάλαμος συντήρησης & κατάψυξης, ανοξείδωτες κατασκευές όπως ερμάρια, πάγκοι εργασίας, λάντζα με ποδοβαλβίδα & καταιωνιστήρα. Ο δεύτερος χώρος είναι ο χώρος προβολής και το πωλητήριο του κρεοπωλείου στον οποίο τοποθετούνται ψυγεία βιτρίνες προβολής των κρεάτων https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-vitrines-kreatwn-kreopoleioy, πάγκοι εργασίας με μηχανήματα κρεατομηχανής https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epeksergasia-trofimon/kreatomixanes & σνιτσελομηχανής https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epeksergasia-trofimon/snitselomixanes & το ταμείο παραδοτήριο που περιλαμβάνει την ηλεκτρονική ζυγαριά λιανικής & την ταμειακή μηχανή. Όλα τα προαναφερόμενα είδη μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT.

δειτε ολα τα προιοντα

Σχεδιασμός, κατασκευή & ανακαίνιση κρεοπωλείου

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση κάθε κρεοπωλείου. Μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και να περάσετε από την εταιρία μας έχοντας την κάτοψη του καταστήματός σας, έτσι ώστε να την μελετήσουμε και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε βάση της λειτουργικότητας και των αρχών του υγειονομικού. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-15.00.

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση κρεοπωλείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...