Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω παντοπωλείο

Τα παντοπωλεία είναι μικρά καταστήματα που πωλούν είδη πρώτης ανάγκης. Η ίδια η λέξη παντοπωλείο δηλώνει ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορούμε να βρούμε διάφορα είδη όπως τρόφιμα, χαρτικά & απορρυπαντικά σε μικρές ποσότητες που θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες μας χωρίς να χρειαστεί να επισκευθούμε ένα σούπερ μάρκετ. Κάποια παντοπωλεία διαθέτουν και είδη μαναβικής & οσπρίων, ενώ σε άλλα μπορούμε να βρούμε ποτά και ξηρούς καρπούς. Παντοπωλεία στις μέρες μας δεν υπάρχουν πολλά γιάτι την θέση τους την έχουν πάρει τα μίνι & τα σούπερ μάρκετ κυρίως στις μεγάλες πόλεις, αλλά σε κωμοπόλεις και σε χωριά υφίστανται ακόμα. 

Η επιλογή της θέσης ενός παντοπωλείου

Η επιτυχή πορεία ενός παντοπωλείου εξαρτάται από την θέση του καταστήματος. Θα χρειαστεί να επιλέξουμε ένα κατάστημα σε εμφανές σημείο και σε κάποια πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπου κυκλοφορεί αρκετός πεζός κόσμος αλλά ταυτόχρονα θα ήταν καλό να μπορεί να σταθμεύσει και κάποιο όχημα για λίγο χρόνο έτσι ώστε να εξπηρετηθεί ο πελάτης. Το μέγεθος του καταστήματος θα χρειαστεί να είναι τέτοιο ώστε να υπάρχει χώρος αποθηκευτικός αλλά ταυτόχρονα να είναι ικανοποιητικός και ο χώρος του πωλητηρίου. Σε κάθε περίπτωση ένα κατάστημα κεντρικό, με βιτρίνα και σωστή διαρρύθμιση θα έχει όλα τα θετικά στοιχεία για να μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

δειτε ολα τα προιοντα

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του παντοπωλείου

Για την σωστή λειτουργία του παντοπωλείου θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Η επιλογή της κατάλληλης εταιρίας εξοπλισμού, θα μελετήσει τον χώρο και θα αποτυπώσει μια ολοκληρωμένη μελέτη έτσι ώστε να διαμορφωθεί σωστά το παντοπωλείο και να τοποθετηθεί ο επαγγελματικός εξοπλισμός. Τα σημαντικότερα είδη είναι ψυγείο βιτρίνα συντήρηση, καταψύκτης με συρόμενα κρύσταλλα, ψυγείο τυριών & αλλαντικών & ράφια ξύλινα πλάτης. Η σωστή τοποθέτηση του εξοπλισμού θα βοηθήσει έτσι ώστε να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα οι πελάτες αλλά ταυτόχρονα να μην κουράζοται και οι εργαζόμενοι.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του παντοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Θέλω να ανοίξω παντοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...