Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Προφίλ

Ιστορική Αναδρομή

Η εταιρεία SERKO ARARAT ιδρύθηκε το 1948.

Πρωτοπόρος στην κατασκευή των πρώτων ξύλινων ψυγείων πάγου στην Ελλάδα, όπου κατασκευάζονταν σε 2 τύπους για οικιακή και για επαγγελματική χρήση. Η λειτουργία τους βασιζόταν καθαρά στον πάγο, όπου τοποθετείτο στο επάνω μέρος του ψυγείου (όπου άνοιγε με καπάκι) και διατηρούσε τα προιόντα στο κάτω μερός αυτού (με ένα δεύτερο πορτάκι ανοιγόμενο εμπρός). Διέθετε βρύση για κρύο νερό και η ψυκτική του ικανότητα διαρκούσε συνήθως μια μέρα.

Με την πάροδο των χρόνων επεκτάθηκε στην κατασκευή των ηλεκτρικών επαγγελματικών ψυγείων και κατ' επέκταση στον γενικό εξοπλισμό των καταστημάτων.

 

Σήμερα

Σήμερα πλέον η εταιρεία SERKO ARARAT ειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, οργάνωση και την κατασκευή όλων των επαγγελματικών χώρων και όπως:

  • Εξοπλισμός Αρτοποιείων
  • Εξοπλισμός Ζαχαροπλαστείων
  • Εξοπλισμός Αναψυκτηρίων / Snack / Κρεπερί
  • Εξοπλισμός Καφετεριών / Εξοπλισμός Ξενοδοχείων
  • Εξοπλισμός Εστιατορίων / Εξοπλισμός Πιτσαριών
  • Εξοπλισμός Ψητοπωλείων / Εξοπλισμός Super Market
  • Εξοπλισμός Catering / Εξοπλισμός Κρεοπωλείων
  • Εξοπλισμός Κατεψυγμένων προϊόντων / Εξοπλισμός Ψαράδικων

Για την εγκατάσταση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών της η SERKO ARARAT διαθέτει άρτια εξοπλισμένο και καταρτισμένο προσωπικό που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της οι οποίοι εργάζονται με επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη και την παραγωγή κατασκευών υψηλής ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό καταγράφει τις ανάγκες κάθε πελάτη και κατασκευάζει τα προϊόντα με συνεχή επαγρύπνηση και μεράκι. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται μόνο εφόσον περάσουν επιτυχώς όλους τους απαραίτητους ελέγχους.Η SERKO ARARAT κατασκευάζει όλων των ειδών τα επαγγελματικά ψυγεία καθώς και όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές, τα οποία διαμορφώνονται σε ειδικές διαστάσεις σύμφωνα με την μελέτη και τις ανάγκες του χώρου σας.Διαθέτει οργανωμένο τμήμα σχεδιασμού με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για ολοκληρωμένες μελέτες έργων σχετικά με τον πλήρη εξοπλισμό των καταστημάτων.

Αναλαμβάνει την μεταφορά, την τοποθέτηση και την υποστήριξη όλων των προϊόντων της. Διαθέτει παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων με σκοπό να καλύπτει κάθε ανάγκη οποιουδήποτε τυχόν τεχνικού προβλήματος. Επιπλέον, εξουσιοδοτημένοι τεχνίτες εξυπηρετούν Πανελλαδικά και παρέχουν κάθε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες και αυστηρά επιλεγμένες κατασκευαστικές εταιρείες καθώς και μεγάλους οίκους του εξωτερικού στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα.Χάρη στη πολυετή της πείρα, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, η SERKO ARARAT έχει την γνώση να προτείνει την άριστη ποιότητα στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.Ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά πλάνα της, αποτελεί η συνεχής έρευνα για την ανάπτυξη των προϊόντων της προκειμένου να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Τέλος στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα του www.serkoararat.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να επιλέξετε για το κατάστημα σας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε και στον εκθεσιακό μας χώρο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε λεπτομερώς και να λύσουμε κάθε σας απορία και προβληματισμό.

Τιμητική Διάκριση

Ο κ. Σαρκίς Κουγιουμτζιάν (Σέρκος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930. Αρμενικής καταγωγής από πρόσφυγες γονείς. Ανήσυχο πνεύμα από μικρό παιδί, μαζί με τον αδερφό του Μανώλη έκαναν διάφορες κατασκευές – επισκευές για βιοποριστικούς λόγους μιας και η ζωή στην περίοδο της κατοχής ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Το 1948 πλέον στην ηλικία των 18 ετών ασχολήθηκε με την κατασκευή των πρώτων ξύλινων ψυγείων του πάγου στην Ελλάδα με την επωνυμία «ΑΡΑΡΑΤ» όπου απασχολούσε προσωπικό και διακινούσε τα ψυγεία αυτά σε πολλές περιοχές της χώρας. Πολύ σύντομα αναπτύχθηκε ως βιομηχανία παραγωγής με κατασκευή 50 τεμαχίων ημερησίως δίνοντας στην επιχείρηση μια λαμπρή πορεία η οποία με την πάροδο του χρόνου και με την ταυτόχρονη ηλεκτροδότηση των πόλεων επεκτάθηκε στην κατασκευή των πρώτων ηλεκτρικών επαγγελματικών ψυγείων.

Στην δεκαετία του 70 γίνεται γενικός αντιπρόσωπος στην εταιρία ΒΙΜΕΤΑΛ και με τα επαγγελματικά ταξίδια αντιπροσώπευε και λάμβανε παραγγελίες Πανελλαδικά. Θεωρείται ως πρωτοπόρος και ένας από τους πρωτεργάτες στον χώρο καθώς δίπλα του μαθήτευσαν και διακρίθηκαν μάστοροι και κατασκευαστές του κλάδου. Δεν αρκέστηκε στην κατασκευή των επαγγελματικών ψυγείων και γρήγορα επεκτάθηκε στην γενική εμπορία όλων των ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού καθώς και στην παραγωγή ανοξείδωτων ειδικών κατασκευών.

Σήμερα, συνε

χίζουν την λαμπρή αυτή πορεία, οι διάδοχοι (παιδιά του) που με δική του πρωτοβουλία επεκτάθηκαν στις εισαγωγές και εξαγωγές ειδών μαζικής εστίασης σε όλο τον κόσμο.

 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...