Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα αρτοποιείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας αρτοποιείο

Το αρτοποιείο είναι μια επιχείρηση που γνωρίζει άνθηση στην Ελλάδα, αφού αποτελεί ένα υβριδικό κατάστημα, το οποίο πουλάει διαφόρων ειδών προϊόντα. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον μείγμα ζαχαροπλαστείου με φούρνο, οπότε έχει και εξασφαλισμένη πελατεία, αφού απευθύνεται σε πληθώρα πελατών που θέλουν να αγοράσουν ένα αλμυρό ή ένα γλυκό snack. Τι κεφάλαιο χρειάζεται, όμως, κανείς, για να ανοίξει πρατήριο άρτου; Αν σκέφτεστε κι εσείς να κάνετε αυτό το επιχειρηματικό βήμα, διαβάστε παρακάτω, για να γνωρίζετε με ακρίβεια σε ποιο ύψος θα κυμανθεί η επένδυση όσον αφορά στον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε.

 

δειτε ολα τα προιοντα

Παρασκευή αρτοσκευασμάτων

Το βασικότερο μέρος του επαγγελματικού εξοπλισμού για ένα αρτοποιείο είναι τα μηχανήματα παρασκευής αρτοσκευασμάτων. Αυτό που θα σας διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό είναι η καλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρετε, οπότε πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στις σφολιατομηχανές, οι οποίες ξεκινούν από τα 2.600€ και φτάνουν μέχρι και τα 25.000€, αν και μια μέση σφολιατομηχανή κοστίζει περίπου 5.000€. Απαιτείται συνεπώς να έχετε κάνει ένα ακριβές πλάνο του όγκου και της πιθανής ζήτησης των προϊόντων σας, ώστε να ξέρετε τη δυναμικότητα που θα σας χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, άλλα μηχανήματα παρασκευής αρτοσκευασμάτων είναι τα ανοικτικά ζύμης που κυμαίνονται στα 1.000€, τα μίξερ που δεν ξεπερνούν τα 500€ και τα ζυμωτήρια, των οποίων οι τιμές είναι μεταξύ 1.000€ και 6.000€.

Μια πολύ ξεχωριστή προσθήκη σε ένα πρατήριο άρτου είναι και ο εξοπλισμός για την παρασκευή χειροποίητων γλυκισμάτων, όπως παγωτά και λουκουμάδες. Οι παγωτομηχανές μπορεί να φτάσουν και μέχρι τα 15.000€, όμως για μια απλή παγωτομηχανή soft παγωτού που τη βλέπουμε συχνά στα αρτοποιεία θα χρειαστείτε περίπου 1.500€- 2.000€. Για τις λουκουμαδομηχανές, θα πρέπει να υπολογίσετε περίπου 1.000€ παραπάνω.

δειτε ολα τα προιοντα

Βιτρίνες

Σε όλες τις επιχειρήσεις που προσφέρουν snacks, εκτός από την ποιοτική παρασκευή των προϊόντων, είναι πολύ σημαντικό αυτά να παραμένουν φρέσκα και στη σωστή θερμοκρασία για όσο διάστημα διατίθενται προς πώληση. Έτσι, σε ένα πρατήριο άρτου ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από θερμαινόμενες βιτρίνες, που κυμαίνονται μεταξύ 500€ και 3.000€ ανάλογα με το μέγεθός τους, και τυροπιτιέρες, οι οποίες επιτρέπουν τη συντήρηση της τυρόπιτας και κοστίζουν από 500. Οι ψυχόμενες βιτρίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες αν πουλάτε γλυκά, κυμαίνονται από 1700€ έως 220€ για το μέγεθος που χρειάζεται ένα αρτοποιείο.

δειτε ολα τα προιοντα

 

Παρουσίαση προϊόντων

Εκτός από τα μηχανήματα παρασκευής και συντήρησης των αρτοσκευασμάτων, απαραίτητος είναι και ο εξοπλισμός για την παρουσίαση των προϊόντων που δεν χρειάζονται ούτε ψύξη ούτε θέρμανση. Οι ψωμιέρες, οι αρτοθήκες και τα ράφια κοστίζουν μεταξύ 700€ και 2.300€ ανάλογα με τις διαστάσεις τους και τις απαιτήσεις του χώρου, ενώ σε παρόμοιες τιμές θα βρείτε και τις κουλουροθήκες. Τέλος, τα τραπέζια εκθεμάτων για ένα πρατήριο άρτου κοστίζουν από 800€ έως 1.400€.

δειτε ολα τα προιοντα

 αρτοποιείο φούρνος

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές, τις προσφορές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού αρτοποιείων; Πατήστε εδώ και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που ανανεώνονται συνεχώς!

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα αρτοποιείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας αρτοποιείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...