Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω κρεοπωλείο

Τα κρεοπωλεία είναι διαδεδομένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Παρέχουν το κρέας και όλα τα συναφή με αυτό είδη, που είναι απαραίτητα για την διατροφή του ανθρώπου. Το επίκεντρο των κρεοπωλείων της χώρας μας είναι στην κεντρική αγορά της Αθήνας, ενώ κάθε περιοχή και γειτονιά έχει το δικό της κρεοπωλείο. Σε καθημερινή βάση τροφοδοτούνται με κρέατα και προμηθέυουν τους πελάτες αναλόγως τα γούστα και τις επιθυμίες τους με κρέατα χοιρινά ή μοσχαρίσια, με κοτόπουλα και όλα τα παρελκόμενα αυτών όπως κιμάς, λουκάνικα & μπιφτέκια.

δειτε ολα τα προιοντα

Η επιλογή της θέσης του κρεοπωλείου

Η θέση του καταστήματος για να ανοίξουμε ένα κρεοπωλείο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα εμφανές και κεντρικό σήμειο είναι ιδανικό, αλλά και ένα γωνιακό κατάστημα σε έναν πιο εσωτερικό δρόμο σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή. Θα χρειαστεί να προσέξουμε το μέγεθος, το οποίο πρέπει να καλύπτει, το χώρο του εργαστηρίου & της τροφοδοσίας, καθώς και το τμήμα της βιτρίνας & του πωλητηρίου. Το κατάστημα που θα επιλέξουμε να είναι μακριά από κάποιο αντίστοιχο κρεοπωλείο και από κάποιο σούπερ μάρκετ. Τέλος όσο πιο καινούργιο και πιο διαμορφωμένο είναι το κατάστημα, τόσο γρηγορότερα και οικονομικότερα θα ανοίξουμε το κρεοπωλείο μας, γιατί δεν χρειαστεί πολλές κατασκευές και πολλές διαμορφώσεις.

δειτε ολα τα προιοντα

Η επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού

Η επιτυχία του κρεοπωλείου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού. Με μια σωστή έρευνα πρέπει να επιλέξουμε την εταιρία εξοπλισμού που θα συνεργαστούμε η οποία θα μελετήσει και θα μας υποδείξει τις θέσεις των μηχανημάτων βάση της λειτουργικότητας και καλύπτοντας όλες τις αρχές του υγειονομικού. Ο εξοπλισμός που θα χρειαστούμε είναι ψυγείο βιτρίνα κρεοπωλείου, κρεατομηχανή, σνιτσελομηχανή, ερμάριο εργασίας & πάγκος κοπής, Στο τμήμα του εργαστηρίου θα χρειαστεί λάντζα, καταιωνιστήρας και αποστειρωτής μαχαιριών. Η σωστή μελέτη και η κατάλληλη επιλογή του εξοπλισμού θα διαμορφώσει και το δικό μας κρεοπωλείο, έτσι ώστε να μην κουράζονται οι εργαζόμενοι κατά την εργασία τους, αλλά και να εξυπηρετεί εύκολα και γρήγορα τους πελάτες.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του κρεοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Θέλω να ανοίξω κρεοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...