Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω ταβέρνα

Οι ταβέρνες αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία καταστημάτων στην Ελληνική επικράτεια. Ταβέρνες μπορούμε να βρούμε από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά, σε διάφορους τύπους που διαθέτουν πολλών ειδών εκλεκτά φαγητά τα οποία ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή αναλόγως τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου. Οι ταβέρνες απευθύονται σε όλο το ευρύ κοινό, σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν όλα τα γούστα διότι διαθέτουν φαγητά κάθε προτίμησης.

Η θέση του καταστήματος της ταβέρνας

Η επιτυχημένη πορεία μια ταβέρνας εξαρτάται από την επιλογή της θέσης της. Θα χρειαστεί να γίνει μια ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με την περιοχή και το σημείο που θα επιλέξουμε το κατάστημα. Ένα κεντρικό και εμφανές σημείο, ένα κατάστημα σε μια πλατεία και μια θέση σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή που συχνάζει αρκετός κόσμος σίγουρα θα έχει θετικά αποτελέσματα. Το κατάστημα θα χρειαστεί να πληρεί τις προδιαγραφές για την κατασκευή μιας ταβέρνας, όπου θα μπορεί να κατασκευαστεί το παρασκευαστήριο με την έξοδο των καναλιών των οσμών, καθώς και ο χώρος της σάλας με τα τραπεζοκαθίσματα όπου οι πελάτες θα μπορούν να κάθονται ευχάριστα κατά την διάρκεια των γευμάτων.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός της ταβέρνας

Η ταβέρνα για να λειτουργήσει σωστά θα χρειαστεί τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό. Η εργασία αυτή γίνεται από εξειδικευμένη εταιρία ειδών εξοπλισμού, όπου μελετά το κατάστημα, αποτυπώνει το σχέδιο της κατόψεως και μας δίνει μια ολοκληρωμένη διάταξη με τα είδη εξοπλισμού που χρειάζεται μια σύγχρονη ταβέρνα. Τα σημαντικότερα από αυτά τα είδη είναι ψυγείο πάγκος συντήρηση, ψυγείο θάλαμος συντήρηση για την αποθήκευση των τροφίμων, ερμάριο εργασίας για την διαδικασία παραγωγής & φούσκα, απορροφητήρας για την απορρόφηση των οσμών. Στο ψηστικό τμήμα θα χρειαστεί σχαριέρα, φριτέζα & πλατώ ψησίματος, ενώ στο τμήμα πλύσης απαραίτητη είναι η λάντζα & το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων & ποτηριών.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό της ταβέρνας μπορείτε να καλέσετε την εταιρία εξοπλισμού "SERKO ARARAT" καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

 

More on Θέλω να ανοίξω ταβέρνα ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...