Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα κρεοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας κρεοπωλείο

Στο κρεοπωλείο, ο βασικότερος παράγοντας επιτυχίας και μακροημέρευσης -εκτός φυσικά από την ποιοτική πρώτη ύλη που προμηθεύεστε- είναι η σωστή συντήρηση των κρεάτων και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Σημαντική, επίσης, είναι και η παρουσίασή τους, ώστε ο πελάτης να μπορεί εύκολα, γρήγορα και ελκυστικά να κατατοπιστεί σχετικά με το τι πρόκειται να αγοράσει. Συνεπώς, ο εξοπλισμός κρεοπωλείου, όπως σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι αυτός που θα εγγυηθεί την ορθή λειτουργία και τη συμμόρφωση με όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στα τρόφιμα. Διαβάστε παρακάτω για τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, για να ανοίξετε ένα κρεοπωλείο, καθώς και το κόστος, στο οποίο αυτός κυμαίνεται.

Βιτρίνες

Η παρουσίαση των προϊόντων πρέπει να ακολουθεί δύο κανόνες σε όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το φαγητό. Αφενός να διασφαλίζει τη συντήρηση των τροφίμων και αφετέρου να προσελκύει τους πελάτες, ώστε η εξυπηρέτηση να γίνεται γρήγορα. Καταρχάς, χρειάζονται ψυχόμενες βιτρίνες, όπου τοποθετούνται το νωπό κρέας και τα γαλακτοκομικά, ενώ για έτοιμο φαγητό, θα χρειαστείτε θερμαινόμενες βιτρίνες. Το κόστος κάθε βιτρίνας εξαρτάται από το μέγεθός της, οπότε μπορεί να κυμανθεί από 300€ έως 3.000€ για τις ψυχόμενες βιτρίνες. Μια θερμαινόμενη βιτρίνα μεσαίου μεγέθους κοστίζει περίπου 1.000€.  

δειτε ολα τα προιοντα

Ψύξη και κατάψυξη

Τα επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες διατίθενται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το χώρο, στον οποίο θα τοποθετηθούν. Έτσι, υπάρχουν ψυγεία και καταψύκτες μπαούλα ή θάλαμοι, καθώς και βιτρίνες με κρύσταλλο για ταυτόχρονη παρουσίαση των προϊόντων. Τα ψυγεία- βιτρίνες, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως σε κρεοπωλεία κοστίζουν 3.000- 5.000€, ενώ οι καταψύκτες- μπαούλα ανάλογα με το μέγεθός τους μπορούν να κυμανθούν από 300€ έως 4.000€.  

δειτε ολα τα προιοντα

Προετοιμασία κρέατος

Για την προετοιμασία του κρέατος απαιτούνται κάποια βασικά εργαλεία, όπως αποστειρωτές μαχαιριών (300-400€) και ακονιστές (από 100€), καθώς και εξειδικευμένες μηχανές, όπως οι ζαμπονομηχανές, τα φορμαριστικά μπιφτεκιών, οι τυροτρίφτες, οι σνιτσελομηχανές και τρυφεροποιητές, οι πριονοκορδέλες, οι κρεατομηχανές, οι γεμιστές λουκάνικων και οι μηχανές κοπής σουβλακίων. Για τον καθορισμό της τιμής των μηχανών αυτών είναι κομβικής σημασίας η αποδοτικότητα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Έτσι, υπάρχουν μικρότερες μηχανές που ξεκινούν από 300€, όμως το κόστος τους μπορεί να αγγίξει και τα 5.000€.  

δειτε ολα τα προιοντα

Ζυγαριές

Η ακριβής ζύγιση στο κρεοπωλείο γίνεται με ηλεκτρικές πλάστιγγες, μηχανικές ζυγαριές, ζυγαριές παλέτας και ζυγαριές λιανικής πώλησης που συνεργάζονται με ετικετέζα για αυτόματη εκτύπωση της ποσότητας και της τιμής. Ανάλογα με το είδος τους, η τιμή τους ξεκινάει από τα 60€ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 1.500€, όμως η συνήθης τιμή για ένα μέσο κρεοπωλείο είναι 300-400€.  

δειτε ολα τα προιοντα

Διαμόρφωση κρεοπωλείου

Εκτός από τις μηχανές και τις συσκευές που συνιστούν τον εξοπλισμό κρεοπωλείου, στην εύρυθμη λειτουργία του θα συντελέσει και η διαμόρφωσή του, για την οποία θα χρειαστείτε ερμάρια (400-900€), πάγκους κοπής (400€), ανοξείδωτα τραπέζια (500-800€), ράφια (250€), και ταμεία-παραδοτήρια (1.000-1.500€).   Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Για να μάθετε με περισσότερη λεπτομέρεια τι ακριβώς θα χρειαστείτε, για να ανοίξετε το δικό σας κρεοπωλείο, και να δείτε όλες τις επιλογές ανά τιμή, πατήστε εδώ.

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα κρεοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας κρεοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...