Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση αρτοποιείων

Τα αρτοποιεία στην Ελλάδα αποτελούν τον μεγαλύτερο κλάδο γιατί παράγουν το πιο σημαντικό προιόν για τον άνθρωπο που είναι το ψωμί. Εκτός αυτού παράγουν και όλα τα είδη πρώτης διατροφικής ανάγκης αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής που χρειαζόμαστε καθημερινά. Γι' αυτό υπάρχουν και πολλά αρτοποιεία, φούρνοι όπως καθημερινά τα ονομάζουμε καθώς και πρατήρια άρτου σε πολλές γειτονιές της χώρας μας.

Απαιτήσεις καταστήματος και εσωτερικής διακόσμησης

Ένα κατάστημα για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου αρτοποιείου δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί σε δύο τμήματα, όπου στον έναν θα είναι ο εσωτερικός χώρος του εργαστηρίου στον οποίον θα γίνεται η παρασκευή των προιόντων, και στον υπόλοιπο χώρο όπου θα είναι ο εκθετήριος χώρος προβολής και πώλησης των προιόντων. Σχετικά με την διακόσμηση θα χρειαστεί να τοποθετηθούν ζεστά και γήινα χρώματα που θα αναδεικνύουν τα προιόντα και θα τα προβάλουν σωστά έτσι ώστε να ελκύουν τον καταναλωτή. Καλό θα είναι να χρησιμοποιούνται μέχρι τρία χρώματα κατά την βαφή των τοίχων καθώς επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μοντέρνες ταπετσαρίες και πλακάκια για να καλύψουν ενδιάμεσα τμήματα.  

Εξοπλισμός προετοιμασίας ειδών αρτοποιείου

Σχετικά με τα μηχανήματα εξοπλισμού ενός αρτοποιείου, το βασικότερο είναι ο φούρνος ψησίματος που χρησιμοποιείτε για το ψήσιμο του ψωμιού, των ειδών αρτοποιείας & ζαχαροπλαστικής, καθώς και των φαγητών. Χρειάζονται επίσης ψυγεία συντήρησης & κατάψυξης, ανοξείδωτες κατασκευές όπως ερμάρια, πάγκοι εργασίας, λάντζα για το πλύσιμο καθώς και μίξερ & ταχυζυμωτήριο για την παρασκευή της ζύμης. Η εταιρία SERKO ARARAT διαθέτει όλα τα είδη εξοπλισμού ενός εργαστηρίου αρτοποιίας.

Εξοπλισμός πωλητηρίου αρτοποιείου

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του εκθετηρίου & πωλητηρίου ενός αρτοποιείου περιλαμβάνει τις βιτρίνες προβολής σε ψυχόμενη & θερμαινόμενη μορφή και τον πάγκο παραδοτήριο που είναι το ταμείο παράδοσης των προιόντων. Στο τμήμα πλάτης τοποθετούνται ντουλάπια για το ψωμί, οι γνωστές αρτοθήκες καθώς και ντουλάπια για κουλούρια, φρυγανιές και παξιμάδια. Στα νέα αρτοποιεία πλέον τοποθετείτε και το τμήμα του καφέ με πόστο καφέ, μηχανή παραγωγής καφέ και όλα τα μηχανήμα παραγωγής ροφημάτων. Όλα τα παραπάνω προιόντα διατίθενται από την εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT που διαθέτει μεγάλη ποικιλία, τεχνική υποστήριξη & εργοστασιακές τιμές.

Μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας και να δείτε όλα τα είδη αρτοποιείου

δειτε ολα τα προιοντα

 

 

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση αρτοποιείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...