Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση παντοπωλείων

Τα παντοπωλεία αποτελούν την μικρογραφία των σούπερ μάρκετ και στην Ελληνική κοινωνία είναι πολύ διαδεδομένα διότι σε αυτά μπορούμε να βρούμε πολλά προιόντα πρώτης ανάγκης. Τα παντοπωλεία διαθέτουν τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά και σε κάποια από αυτά και είδη μαναβικής και κατεψυγμένων προιόντων.

Επιλογή του καταστήματος παντοπωλείου

Η θέση ενός καταστήματος παντοπωλείου είναι πολύ σημαντική. Ιδανική περίπτωση είναι να βρεθεί ένας χώρος μακριά από σούπερ μάρκετ και σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή. Το μέγεθος του καταστήματος σε τετραγωνικά βασίζεται καθαρά σε εμάς. Εξαρτάται από το πόσα προιόντα θέλουμε να διαθέτουμε και κατά πόσο θα διευρύνουμε την γκάμα των προιόντων μας βάση μάρκας & κατασκευαστή.

δειτε ολα τα προιοντα

Τα μέρη του παντοπωλείου

Κάθε παντοπωλείο θα ήταν καλό να διαθέτει έναν αποθηκευτικό χώρο, όπου συνήθως είναι στο πίσω μέρος των καταστημάτων με ξεχωριστή είσοδο εάν είναι εφικτό, στον οποίο θα γίνεται η τροφοδοσία και η παραλαβή των προιόντων. Στον χώρο του κυρίως καταστήματος, του πωλητηρίου, τοποθετούνται όλα τα προιόντα προς πώληση. Σε αυτό το χώρο είναι απαραίτητα επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης & κατάψυξης https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-self-service, ψυγεία αναψυκτικών & γαλακτοκομικών https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/epaggelmatika-psigia/psigeia-vitrines-sintirisis , ράφια και γόνδολες https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/rafia-tamia-karotsia/rafia-toixou-gondoles , ταμείο παραδοτήριο, καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά με έκδοση ετικέτας https://www.serkoararat.gr/el/epaggelmatikos-exoplismos/zygaries-plastigges-anixneytes-nomismaton/zigaries-ilektronikes-etiketas και ταμειακή μηχανή.

δειτε ολα τα προιοντα

Σχεδιασμός, κατασκευή & ανακαίνιση παντοπωλείου

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή & την ανακαίνιση ενός παντοπωλείου. Μπορείτε να επισκευθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο, να προσκομίσετε την κάτοψη του καταστήματος και να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες του καταστήματός σας. Ταυτόχρονα μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη σχεδίου με την αποτύπωση όλων των ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού που θα χρειαστείτε για ένα σύγχρονο παντοπωλείο βάση της λειτουργικότητας και πληρώντας τις αρχές του υγειονομικού.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός παντοπωλείου μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στο 2109717778 (08.00-15.00)

δειτε ολα τα προιοντα

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση παντοπωλείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...