Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω παιδότοπο

Ο παιδότοπος προσφέρει κάτι που για όλους τους γονείς είναι ίσως ό,τι πολυτιμότερο μπορούν να βρουν σε κατάστημα εστίασης: τη δυνατότητα να χαλαρώσουν για λίγο γνωρίζοντας ότι το παιδί τους παίζει σε ασφαλές και ελεγμένο περιβάλλον. Έτσι, ο παιδότοπος συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά από επιχειρήσεις διαφόρων ειδών. Από τη μία, πρέπει να έχει το βασικό εξοπλισμό καφετέριας και από την άλλη έχει τις απαιτήσεις ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που απασχολεί παιδιά. Ποια βήματα πρέπει, λοιπόν, να ακολουθήσετε, για να ανοίξετε το δικό σας παιδότοπο και να προσελκύσετε χαρούμενους γονείς και παιδιά;

Προδιαγραφές χώρου

Ένας παιδότοπος απαιτεί την ανεύρεση χώρου με αρκετές προδιαγραφές όσον αφορά στο μέγεθός του. Επειδή, ακριβώς, αποτελείται στο ένα μέρος του από τον παιχνιδότοπο και στο άλλο από την καφετέρια, όπου μπορούν να καθίσουν οι γονείς, πρέπει να έχει μεγάλο εμβαδόν ή/ και να εκτείνεται σε ορόφους. Κατά τα άλλα, η τοποθεσία έχει ως βασική προϋπόθεση να μη βρίσκεται κοντά σε άλλους παιδότοπους αλλά ούτε και κοντά σε καφετέριες που παρέχουν προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών όσο οι γονείς πίνουν τον καφέ τους ή τρώνε.

Νόμιμες διατυπώσεις

Ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως ο παιδότοπος, απαιτεί πολλές άδειες, για να λειτουργήσει νόμιμα. Εκτός από την ίδρυση της ατομικής επιχείρησης και τα συναφή ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα, θα πρέπει να εκδοθεί άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Για να την αποκτήσετε, θα πρέπει να πάρετε άδεια από την πολεοδομία για τη χρήση του ακινήτου ως παιδότοπο, έγκριση αδείας από τη δημοτική αρχή και να γίνει έλεγχος επωνυμίας από το επαγγελματικό επιμελητήριο. Η δημοτική αρχή θα σας ενημερώσει και για τις εξειδικευμένες προδιαγραφές ασφαλείας που πρέπει να πληρούνται σε όλες τις επιχειρήσεις που δέχονται παιδιά.

 

Εξοπλισμός καφετέριας

Ένα μέρος του εξοπλισμού του παιδότοπου είναι πανομοιότυπος με αυτόν μια καφετέριας. Έτσι, θα χρειαστεί εσπρεσσομηχανές, μηχανές καφέ φίλτρου, φραπεδιέρες, αποχυμωτές και τοστιέρες. Με δεδομένο ότι θα υποδέχεστε και παιδιά στο χώρο, καλό είναι να επενδύσετε και σε εξοπλισμό ποτών και φαγητών που αρέσουν στα παιδιά, όπως παγωτομηχανή, γρανιτομηχανή ή λουκουμαδομηχανή. Όσο πιο πολλά γλυκίσματα -και δη χειροποίητα- μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά και όσο πιο ποιοτικά είναι αυτά, τόσο πιο πιθανό είναι τα παιδιά να ζητήσουν να αγοράσουν κάτι και οι γονείς να συναινέσουν. Από εκεί και πέρα, στον εξοπλισμό καφετέριας περιλαμβάνονται και επαγγελματικά ψυγεία και πλυντήρια.

Εξοπλισμός παιδότοπου

Για να εξοπλίσετε τον παιδότοπό σας, θα χρειαστείτε τραμπολίνα, φουσκωτά παιχνίδια σε διάφορα σχέδια, πλαστικές παιχνιδοκατασκευές, τσουλήθρες καθώς και μπάλες και μπαλάκια για να γεμίσετε τα παιχνίδια. Το τι τελικά θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από την ηλικία των παιδιών, στα οποία απευθύνεστε, το μέγεθος του χώρου που θα καθορίσει αν μπορείτε να έχετε πολλά παιχνίδια για διάφορες ηλικίες αλλά και το θέμα που πιθανόν να διαλέξετε για τον παιδότοπό σας. Ψάχνετε ολοκληρωμένα πακέτα για παιδότοπους με όλα όσα χρειάζεστε; Πατήστε εδώ τώρα και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας.

More on Θέλω να ανοίξω παιδότοπο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...