Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για κρεοπωλείο & Τι χρειάζεται ένα κρεοπωλείο

Τα κρεοπωλεία αποτελούν μια από τις βασικότερες κατηγορίες καταστημάτων, διότι προμηθεύουν σε καθημερινή βάση τους καταναλωτές με το κρέας που αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης. Κρεοπωλεία υπάρχουν σε όλη την επικράτεια από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Σε κάθε κρεοπωλείο οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν διαφόρων ειδών κρέατα, χοιρινής ή μοσχαρίας μορφής, κοτόπουλα, καθώς και όλες τις παραλλαγές και επεργασίες του κρέατος, όπως κιμάς, σνίτσελ. σουβλάκια και οτιδήποτε θελήσει ο κάθενας μας βάση των προτιμήσεών του.

δειτε ολα τα προιοντα

Ιδέες για να ανοίξετε το δικό σας κρεοπωλείο.

Το βασικότερο για να ανοίξετε το δικό σας κρεοπωλείο είναι η σωστή επιλογή της θέσης του καταστήματος. Θα ήταν καλό να επιλέξετε ένα κατάστημα σε εμφανές σημείο, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και όσο το δυνατόν μακριά από σούπερ μάρκετ. Η επιλογή του ονόματος και η κατασκευή του λογοτύπου θα πρέπει να μελετηθεί αρτετά έτσι ώστε να καλύπτει σχηματικά και χρωματικά το αντικείμενο εργασίας και να αποτυπώνεται εύκολα στο μυαλό του καταναλωτή. Το στήσιμο βάση σωστής λειτουργικής σειράς, η επιλογή των χρωμάτων, η επιλογή σωστών πλακιδίων στους τοίχους και στο δάπεδο θα δώσει το δικό σας ύφος και τον χαρακτήρα που θα πρέπει να περικλύεται στο κατάστημά σας.

Τι χρειάζεται ένα κρεοπωλείο

Για να ανοίξετε το δικό σας κρεοπωλείο, θα χρειαστεί αρχικά με την καθοδήγηση του λογιστή σας, να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ο μηχανικός θα χρειαστεί να ετοιμάσει τις κατόψεις του καταστήματος και να υποβάλει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας. Σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό θα χρειαστεί να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία για να επανδρώσετε σωστά το δικό σας κατάστημα. Η εταιρία SERKO ARARAT με την πολυετή πείρα της, διαθέτει όλα τα είδη που χρειάζεται ένα σύγχρονο κρεοπωλείο. Τα βασικότερα προιόντα είναι τα εξής: Ψυγείο βιτρίνα κρεοπωλείου, Ψυγείο θάλαμος συντήρηση, Κρεατομηχανή, Σνιτσελομηχανή, Κούτσουρο κοπής, Λάντζα πλυσίματος & αποστειρωτής για τα μαχαίρια.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον εξοπλισμό του κρεοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778

 

 

More on Ιδέες για κρεοπωλείο & Τι χρειάζεται ένα κρεοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...