Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για σούπερ μάρκετ & Τι χρειάζεται ένα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ αποτελούν τη σημαντικότερη κατηγορία καταστημάτων στην καθημερινή μας ζωή. Διαθέτουν όλα τα προιόντα πρώτης ανάγκης και βρίσκονται στα περισσότερα σημεία, από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά. Σούπερ μάρκετ μπορούν να βρούμε επώνυμα και ανώνυμα. Μεγάλου μεγέθους και πιο μικρού, αναλόγως τον όγκο των προιόντων και σε ποια ακτίνα περιοχής ανταποκρίνονται.

δειτε ολα τα προιοντα

Ιδέες για την κατασκευή σούπερ μάρκετ

Η σωστή επιλογή του καταστήματος και της θέσης παίζει το σημαντικότερο ρόλο για ένα σούπερ μάρκετ. Ιδανικό θα ήταν να επιλεγεί ένα κατάστημα σε μια πυκνοκατοικιμένη περιοχή και μαρκιά από κάποιο αντίστοιχο σούπερ μάρκετ. Η λειτουργικότητα και η διαμόρφωση του χώρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο έτσι ώστε οι πελάτες να μην κουράζονται κατά τις αγορές τους. Και αυτό επιτυγχάνεται με την σωστή επιλογή της εταιρίας σχεδιασμού & μελέτης του εξοπλισμού του μάρκετ. Η SERKO ARARAT αναλαμβάνει την μελέτη των σούπερ μάρκετ όσον αφορά τον επαγγελματικό τους εξοπλισμού και με μια επίσκεψη στον εκθεσιακό της χώρο μπορούμε να σας δώσουμε πολλές ιδέες για να ανοίξετε το δικό σας σούπερ μάρκετ. Αναλυτικά τα είδη για ένα σούπερ μάρκετ μπορείτε να τα δείτε στο διαρκώς ανανεωμένο site μας.

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται ένα σούπερ μάρκετ

Κατόπιν της επιλογής του καταστήματος, θα χρειαστεί με την καθοδήγηση του λογιστή σας, να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα σας επαγγελματική δραστηριότητα και ο μηχανικός σας να καταθέσει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας. Για να προετοιμαστεί ο χώρος θα χρειαστεί να εργαστούν μια σειρά απο τεχνικούς με ειδικότητες, όπως ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, πλακάς, γυψοσανιδάς & ελαιοχρωματιστής. Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού, όπου θα πρέπει να επιλεγεί από εταιρία με γνώση & εμπειρία που να διαθέτει όλα τα είδη για ένα σύγχρονο σούπερ μάρκετ. Η SERKO ARARAT είναι μια πολυετής εταιρία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού & διαθέτει ότι χρειάζεται ένα σούπερ μάρκετ. Τα σημαντικότερα είδη είναι: Ψυγείο βιτρίνα τυροκομικών, Ψυγείο βιτρίνα κρεάτων, Κατάψυξη με συρόμενα κρύσταλλα, Ζαμπονομηχανή, Κρεατομηχανή, Ψυγείο Self Service

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός σούπερ μάρκετ μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Ιδέες για σούπερ μάρκετ & Τι χρειάζεται ένα σούπερ μάρκετ ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...