Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ανοξείδωτες κατασκευές αναψυκτηρίων SERKO ARARAT

Οι ανοξείδωτες κατασκευές αποτελούν τα πιο βασικά προιόντα στον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός αναψυκτηρίου. Μέσω αυτών μπορούμε να εργαζόμαστε και να αποθηκεύουμε προιόντα λόγω του ότι τηρούν όλες τις αρχές του υγειονομικού. Οι ανοξείδωτες κατασκευές είναι συνήθως ερμάρια ανοξείδωτα ή τραπέζια ανοιχτής μορφής με ράφια πάνω στα οποία εργαζόμαστε, λάντζες με μια, δύο ή τρεις γούρνες που βοηθούν στο πλήσιμο, ποτηριέρες ή πιατοθήκες για την τοποθέτηση των καθαρών πιάτων, ποτηριών, σκευών, καθώς επίσης και ερμάρια πόστα του καφέ που εξυπηρετούν στο τμήμα παραγωγής του καφέ και των ροφημάτων.

Στο ερμάριο πόστο του καφέ τοποθετούνται όλες οι συσκευές παραγωγής του καφέ, η μηχανή εσπρέσσο, η φραπιέρα, ο πορτοκαλοστίφτης, το μπλέντερ και κάθε μηχάνημα που χρειάζετε για την συγκεκριμένη εργασία μας. Στην βάση του συγεκριμένου ερμαρίου, μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν παραγγελίας ένα ψυγείο back bar, μια παγομηχανή & πλυντήριο. Επιπλέον οι διαστάσεις και η διάταξη του ερμαρίου του καφέ διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε καταστήματος και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στην εταιρία μας, όπου διαθέτει τμήμα παραγωγής ειδικών ανοξείδωτων κατασκευών έτσι ώστε να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των αναψυκτηριών καφέ.

Επισκευθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της SERKO ARARAT και δείτε όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-14.30 έτσι ώστε να σας λύσουμε κάθε σας απορία.

More on Ανοξείδωτες κατασκευές αναψυκτηρίων SERKO ARARAT ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...