Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα ψητοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ψητοπωλείο

Τα ψητοπωλεία αποτελούν την εναλλακτική των σουβλατζίδικων, αποτελώντας πλέον τη βασική επιλογή, για να κάθονται οι πελάτες στον χώρο και να τρώνε το σουβλάκι ή κάποιο άλλο κρεατοφαγικό πιάτο σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Γενικά, ως προς τον εξοπλισμό ένα ψητοπωλείο έχει αντίστοιχες ανάγκες με ένα σουβλατζίδικο και λιγότερες ανάγκες από μια ταβέρνα ή ένα εστιατόριο, αφού παρασκευάζει συγκεκριμένο είδος φαγητού.

Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω όλα όσα θα χρειαστείτε, για να ανοίξετε το δικό σας ψητοπωλείο, και πόσο θα σας κοστίσει αυτή η επένδυση από άποψη επαγγελματικού εξοπλισμού.

Γκριλιέρα με κρέας

 

δειτε ολα τα προιοντα

Συσκευές ψησίματος

Τη μεγαλύτερη βάση ως προς την προετοιμασία των πιάτων θα πρέπει φυσικά να δώσετε στις συσκευές ψησίματος, που θα κάνουν και τη διαφορά στην ποιότητα και τη γεύση του φαγητού που προσφέρετε. Οι γύροι ηλεκτρικοί και αερίου, ξεκινούν από 400€ και φτάνουν περίπου τα 1.500€, με την τιμή να εξαρτάται κυρίως από τα κιλά του κρέατος που μπορούν να ψηθούν ανά ώρα. Το μαχαίρι κοπής γύρου κοστίζει περίπου 300€. Για να ψήσετε τα σουβλάκια, τις μπριζόλες και τα υπόλοιπα ψητά, θα χρειαστείτε καρβουνιέρα ή ηλεκτρικό grill που ξεκινούν από 250€ και φτάνουν τα 700€ ανάλογα με το μέγεθός τους. Απαραίτητη είναι, επίσης, ψησταριά με σούβλα (από 190€), η κοτοπουλιέρα (από 700€) και η φριτέζα (από 195€). 

Γκριλιέρα με κρέας

δειτε ολα τα προιοντα

Συντήρηση τροφίμων

Για τη συντήρηση των τροφίμων, θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία είτε πάγκους είτε θαλάμους. Τα πρώτα ξεκινούν σε τιμές από 600€ και φτάνουν τα 1.600€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ στα δεύτερα οι τιμές κυμαίνονται από 900€-2.500€. Για την κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματικό καταψύκτη (από 300€ για τα μπαούλα και 400€ για τους θαλάμους), όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης.

Το βασικό στοιχείο στα ψυγεία και τους καταψύκτες, που καθορίζει και τις τιμές τους, είναι το μέγεθος και ο τύπος τους, οπότε απαιτείται καλή μελέτη της διαρρύθμισης της κουζίνας, ώστε να επιλεγεί το κατάλληλο μοντέλο που θα καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης, αλλά ταυτόχρονα θα επιτρέπει την εύρυθμη λειτουργία της.

Κρέας συσκευασμένο στη συντήρηση

δειτε ολα τα προιοντα

Καθαριότητα σκεύων και τροφίμων

Για την καθαριότητα των σκευών και των τροφίμων θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε επαγγελματικά πλυντήρια ή στον χειροκίνητο καθαρισμό. Πολλές επιχειρήσεις με χαμηλές ανάγκες επιλέγουν τη δεύτερη επιλογή, αν και τα πλυντήρια αποδεδειγμένα είναι πιο αποδοτικά και προάγουν καλύτερα την υγιεινή στην επαγγελματική κουζίνα.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ξεκινούν από 500€ αλλά μπορεί να φτάσουν και τα 10.000€ αν είναι εξειδικευμένα, όπως στην περίπτωση των πλυντηρίων λαχανικών. Από την άλλη, μεταξύ  300€ και 600€ θα κινηθείτε, για να αγοράσετε νεροχύτες, επιφάνειες λάντζας και καταιωνιστήρες ανάλογα βέβαια με το υλικό, από το οποίο αυτά τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα. Γενικά, όσο πιο ακριβές οι ανοξείδωτες κατασκευές, τόσο μεγαλύτερο πάχος και καλύτερη ποιότητα έχει ο ανοξείδωτος χάλυβας, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει και περισσότερο στην καθημερινή καταπόνηση και τις φθορές.

Πιατέλες που πλένονται

Στην εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT θα βρείτε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και ολοκληρωμένα πακέτα με όλα όσα θα χρειαστείτε για να ανοίξετε το δικό σας ψητοπωλείο και θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ξεκίνημά σας οικονομικά & ποιοτικά! Για ραντεβού καλέστε μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778 & στο 2109704066.

δειτε ολα τα προιοντα


More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα ψητοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ψητοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...