Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα σούπερ μάρκετ & Πώς να ανοίξετε το δικό σας

Το σούπερ μάρκετ αποτελεί μία από τις πιο περίπλοκες μορφές λιανικής πώλησης, μιας και συνδυάζει πολλών διαφορετικών ειδών επιχειρήσεις. Είναι οπωροπωλείο, ιχθυοπωλείο, κρεοπωλείο και αρτοποιείο μαζί, εκτός φυσικά και από όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που πουλάει και τα οποία εκτίθενται σε ράφια χωρίς πρόσθετες προδιαγραφές αποθήκευσης και συντήρησης. Αυτό σημαίνει ότι ο επαγγελματικός εξοπλισμός σούπερ μάρκετ είναι σύνθετος και εξυπηρετεί πολλές διαφορετικές ανάγκες. Ωστόσο, παρά το αρχικό υψηλό κόστος της επένδυσης, η απόσβεση πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ειδικά αν επιλεγεί με προσοχή η κατάλληλη τοποθεσία. Ο βασικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε αποτελείται από τρεις κατηγορίες συσκευών και επίπλων.

δειτε ολα τα προιοντα

Ψυγεία, καταψύκτες και ψυχόμενες βιτρίνες

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων πρέπει να αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα ενός σούπερ μάρκετ με μεγάλη αποθήκη. Στο τμήμα των κατεψυγμένων προϊόντων, χρειάζονται καταψύκτες-πάγκοι με συρόμενα κρύσταλλα, των οποίων η τιμή ανάλογα με το μέγεθος κυμαίνεται από 600€ έως 4.000€. Για ένα μεσαίου μεγέθους σούπερ μάρκετ η τιμή του καταψύκτη βρίσκεται περίπου στα 2.000€. Οι βιτρίνες κατάψυξης πωλούνται σε τιμές από 1.000€ έως 6.000€, όμως υπάρχουν και ολοκληρωμένες λύσεις για σούπερ μάρκετ με ενσωματωμένο πάγκο και βιτρίνα κατάψυξης σε μεγάλο μέγεθος που ξεκινούν από τα 10.000€. Μια τέτοιου είδους κατασκευή συνδυάζει πολλές λειτουργίες και μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες κατάψυξης σε ένα σούπερ μάρκετ. Στον τομέα της ψύξης, τα ψυγεία- βιτρίνες με ανοιγόμενο κρύσταλλο χρησιμοποιούνται κυρίως για τα γαλακτοκομικά προϊόντα και κοστίζουν περίπου 1.000€ ανά ψυγείο, ενώ απαιτούνται και ψυχόμενες βιτρίνες για τα τυριά, τα αλλαντικά, τα κρέατα και τα ψάρια (από 1.000€ έως 5.000€).

ψυγεια super market

δειτε ολα τα προιοντα

Επίπλωση

Η επίπλωση ενός σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει καταρχάς ράφια, των οποίων το κόστος είναι περίπου 250€ για 4 επιτοίχια ράφια σε ύψος 2 μέτρων. Βέβαια, ανάλογα με το συνολικό εμβαδόν του τοίχου που θα καλυφθεί προσφέρονται ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευών. Χρειάζονται, όμως, και άλλες κατασκευές για προϊόντα που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις παρουσίασης, όπως ραφιέρες κρασιών (1.600€), κουλουροθήκες (700€-900€), αρτοθήκη (800€) και εκθετήρια, τα οποία μπορούν να είναι θερμαινόμενα (1.100€). Εκτός από τα θερμαινόμενα εκθετήρια για έτοιμα τρόφιμα, στα σούπερ μάρκετ χρειάζονται και θερμαινόμενες βιτρίνες για τα προϊόντα άρτου, των οποίων η τιμή ξεκινάει από 250€ για μικρά μεγέθη και φτάνει τα 2.500€ για μεγάλες και εξειδικευμένες κατασκευές. Τέλος, τα ταμεία εξόδου και τα παραδοτήρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας ενός super market και ξεκινούν σε τιμές από 700€ το ένα.

ραφια super market

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός μεταφοράς

Ο εξοπλισμός μεταφοράς σε ένα σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει τα καλάθια και τα καρότσια για τη μεταφορά των προϊόντων από τους καταναλωτές. Τα καρότσια κοστίζουν περίπου 100€, ενώ τα καλαθάκια 18€ το ένα.  Τα τρόλεϊ για τη μεταφορά των προϊόντων από τις αποθήκες στα ράφια από το προσωπικό ξεκινούν σε τιμή από 70€ ανάλογα το μέγεθός τους. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την υλοποίηση σούπερ μάρκετ, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις και διευκολύνσεις.

καλαθια super market

δειτε ολα τα προιοντα

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα σούπερ μάρκετ & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...