Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση ψητοπωλείων

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή & η ανακαίνιση ψητοπωλείων είναι μια εργασία που αναλαμβάνει πλήρως η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT. Διαθέτει όλα τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης ή κατάψυξης, ανοξείδωτες κατασκευές όπως ερμάρια, λάντζες & πάγκους εργασίας, καθώς και όλα τα μηχανήματα ψησίματος όπως γύρους, πλατώ, φριτέζες, σχαριέρες, κοτοπουλιέρες, καρβουνίερες και όλα τα μηχανήματα παρασκευής & κοπής κρεάτων & λαχανικών.

Στην εταιρία SERKO ARARAT μπορείτε να κλείσετε σήμερα το δικό σας ραντεβού και να έρθετε σε επαφή με έναν εκπρόσωπό μας έτσι ώστε να συζητήσετε κάθε σας απορία σχετικά με την κατασκευή, ανακαίνιση του ψητοπωλείου σας. Έχετε την δυνατότητα να προσκομίσετε την κάτοψη του καταστήματός σας, έτσι ώστε να την μελετήσουμε και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση, όπου θα είναι αποτυπωμένος ο επαγγελματικός εξοπλισμός του ψητοπωλείου σας, βάση όλων των υγειονομικών αρχών.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας SERKO ARARAT αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή & την ανακαίνιση ενός ψητοπωλείου με άριστα αποτελέσματα όσον αφορά το στήσιμο και την λειτουργικότητα του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά τον εξοπλισμό ενός ψητοπωλείου, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-15.00 ή μπορείτε να μας στείλετε email στο info@serkoararat.gr την λίστα με τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν για να σας ενημερώσουμε με την καλύτερη οικονομική μας προσφορά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός ψητοπωλείου μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778

 

δειτε ολα τα προιοντα

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση ψητοπωλείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...