Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για κατεψυγμένα προιόντα & Τι χρειάζεται για κατεψυγμένα προιόντα

Τα καταστήματα που παρέχουν κατεψυγμένα προιόντα αποτελούν μια βασική κατηγορία στην καθημερινή μας ζωή. Τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι τα σούπερ μάρκετ έχουν τμήμα κατεψυγμένων προιόντων, αυτού του είδους τα καταστήματα είναι σχετικά λίγα και δεν ανοίγουν με τον ρυθμό των παλαιότερων ετών. Παρόλα αυτά ένα κατάστημα με κατεψυγμένα προιόντα ειδικεύεται στην κατηγορία του και μπορεί να παρέχει στους πελάτες του πολλούς κωδικούς προιόντων που δεν είναι εφικτό να τα βρούν στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να τους ελκύουν.

Ιδέες για να ανοίξετε ένα κατάστημα με κατεψυγμένα προιόντα

Η επιλογή του καταστήματος αποτελεί έναν από τους βασικότερους κανόνες. Θα ήταν καλό να βρεθεί ένα κατάστημα μακριά από σούπερ μάρκετ, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή & αν είναι εφικτό έστω με μια θέση στάσης για τους πελάτες. Η επιλογή του ονόματος και του λογοτύπου ως brand name του καταστήματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο έτσι ώστε να είναι εύκολο προς τον πελάτη και να αποτυπώνεται το γεγονός ότι διαθέτουμε κατεψυγμένα προιόντα σε συνάρτηση με τον διακρητικό μας τίτλο. Ο χώρος του καταστήματος θα πρέπει να είναι φιλικός προς τον πελάτη όσον αφορά την λειουργικότητα, το στήσιμο & τα χρώματα τα οποία πρέπει να ταιριάζουν με το ύφος των προιόντων μας.

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται για να ανοίξετε ένα κατάστημα κατεψυγμένων προιόντων

Για να ξεκινήσετε το δικό σας κατάστημα, θα χρειαστεί αφώτου επιλέξετε τον χώρο, να επισκευθείτε τον λογιστή σας και να σας δώσει μια κατεύθυνση, με την οποία θα ξεκινήσετε να ενημερώνετε όλα τις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα χρειαστείτε επίσης έναν μηχανικό όπου θα σας κατασκευάσει τις κατόψεις του καταστήματός σας και θα υποβάλλει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας. Όσον αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε μια εταιρία με είδη εξοπλισμού για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Η SERKO ARARAT διαθέτει μεγάλη εμπειρία και όλα τα είδη εξοπλισμού που θα χρειαστείτε. Τα σημαντικότερα είναι τα παρακάτω: Καταψύξεις με συρόμενα κρύσταλλα, Θάλαμος κατάψυξη, Πριόνι κοπής κατεψυγμένων, Λάντζα ανοξείδωτη με χρήση ποδοβαλβίδας & ηλεκτρονική ζυγαριά λιανικής πώλησης

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά από 08.00 έως 15.00 στο 2109717778

More on Ιδέες για κατεψυγμένα προιόντα & Τι χρειάζεται για κατεψυγμένα προιόντα ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...