Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για πιτσαρία & τι χρειάζεται μια πιτσαρία

Οι πιτσαρίες αποτελούν μια βασική κατηγορία παραγωγής φαγητών στην καθημερινή μας ζωή. Τα είδη που διαθέτουν έχουν συνήθως Ιταλικό χαρακτήρα, λόγω του ότι η πίτσα & τα ζυμαρικά πρωτοπαρήχθησαν στην Ιταλία. Στην Ελλάδα, μπορούμε να επιλέξουμε πιτσαρίες πολλών ειδών, όπως τύπου delivery, τύπου εστιατορίου με τραπεζοκαθίσματα, καθώς και καταστήματα διαδικτυακά που δέχονται παραγγελίες μόνο μέσω ίντερνετ. Πιτσαρίες μπορούμε να επιλέξουμε πολλές. Από τις μεγάλες πόλεις, τις κωμοπόλεις, ακόμα και τα μικρά χωριά.

 

δειτε ολα τα προιοντα

Ιδέες για να ανοίξετε την δική σας πιτσαρία.

Το σημαντικότερο για να ανοίξετε την δική σας πιτσαρία, είναι η σωστή επιλογή της θέσης του καταστήματος. Αναλόγως την λειτουργία της, αν θα είναι κατάστημα delivery ή εστιατόριο με τραπεζοκαθίσματα, πρέπει να επιλεγεί ο κατάλληλος χώρος, να πληρή τα τετραγωνικά του παρασκευαστηρίου και του πωλητηρίου και να διαθέτει εύκολη πρόσβαση τροφοδοσίας αλλά και προς τους καταναλωτές. Η διαμόρφωση του καταστήματος θα χρειαστεί να πληρή όλες τις αρχές του υγειονομικού, να υπάρχει λειτουργικότητα για να μην κουράζει τους εργαζόμενους και να βρίσκεται σε μια πυκνοκατοιμημένη περιοχή που να μην υπάρχει άλλη πιτσαρία κοντά. Πρωτού επιλέξουμε το κατάστημα, θα χρειαστεί να ελέξουμε εάν είναι εφικτό να τοποθετηθεί κανάλι εξαερισμού και εάν βρίσκεται σε πολυκατοικία να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη όλων των κατοίκων.

 

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται μια πιτσαρία

Για να ανοίξετε την δική σας πιτσαρία, θα χρειαστεί αρχικά και με την καθοδήγηση του λογιστή σας, να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Ο μηχανικός θα σας ετοιμάσει τα σχέδια με τις κατόψεις του καταστήματός σας και θα υποβάλει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας. Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού. Θα χρειαστεί να επιλέξετε την εταιρία που θα συνεργαστείτε και θα προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η SERKO ARARAT με την πολύχρονη εμπειρία της διαθέτει τα πάντα που χρειάζεται μια σύγχρονη πιτσαρία. Τα σημαντικότερα προιόντα είναι τα εξής: Φούρνος πίτσας, Ζυμωτήριο, Ψυγείο πίτσας, Πολυκοπτικό μηχάνημα, Ερμάριο εργασίας, Λάντζα, Ψυγείο θάλαμο συντήρηση, Καταψύκτη μπαούλο.

Για οτιδήποτε χρειστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό μιας πιτσαρίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

δειτε ολα τα προιοντα

More on Ιδέες για πιτσαρία & τι χρειάζεται μια πιτσαρία ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...