Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση μίνι μάρκετ

Το mini market είναι μια επιχείρηση, η οποία συνδυάζει τις ανάγκες σε εξοπλισμό διαφόρων άλλων τύπων καταστημάτων, όπως του super market και του αναψυκτήριου. Σημασία δίνεται στην αποδοτική παρουσίαση των προϊόντων, ώστε να εξυπηρετούνται εύκολα στο συνήθως μικρό χώρο του καταστήματος, μια ανάγκη που δεν είναι τόσο έκδηλη στο super market. Επιπλέον, η σωστή συντήρηση των τροφίμων είναι απαραίτητη, όπως σε κάθε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σχεδιασμός

Το πρώτο βήμα για την κατασκευή ενός mini market είναι ο σχεδιασμός της επιχείρησης, δηλαδή η ανεύρεση του κατάλληλου χώρου, ο οποίος θα πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές διαρρύθμισης και η απόφαση για την προμήθεια των ειδών των προϊόντων. Σε ένα mini market δεν πωλούνται όλα τα είδη προϊόντων, όπως στο super market, οπότε πρέπει σε αυτό το πρώιμο στάδιο ο ιδιοκτήτης να αποφασίσει αν επιθυμεί η επιχείρησή του να κατευθυνθεί περισσότερο προς την πώληση βασικών αγαθών, οπότε να προσομοιάζει με παντοπωλείο, ή να προσφέρει και ροφήματα ή σνακ, οπότε ακολουθεί περισσότερο τη λογική ενός αναψυκτήριου. Σε κάθε περίπτωση, ένα μέρος του εξοπλισμού είναι κοινό και σχετίζεται με τη συντήρηση και την παρουσίαση των προϊόντων.

Εξοπλισμός συντήρησης

Εφόσον το mini market έχει τμήμα κατεψυγμένων προϊόντων και παγωτών, απαιτούνται καταψύκτες-πάγκοι με συρόμενα κρύσταλλα καθώς και βιτρίνες κατάψυξης, που επιτρέπουν την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Ο βασικότερος, όμως, εξοπλισμός που χρειάζεται ένα mini market είναι ψυχόμενες βιτρίνες, όπου φυλάσσονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αλλαντικά, καθώς και τα ψυγεία- βιτρίνες για τα αναψυκτικά και τους χυμούς.

Επίπλωση

Η επίπλωση ενός mini market, σε συνδυασμό με τη διαρρύθμισή του, κάτι το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τον χώρο που έχει επιλεγεί, καθορίζει τη δυνατότητα αποθήκευσης αλλά και εξυπηρέτησης των πελατών. Οι ραφιέρες δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας διαδρόμων και άμεσης εξυπηρέτησης του πελάτη, όμως είναι απαραίτητη η μελέτη για την τοποθέτηση των προϊόντων, ώστε αυτή να είναι αποτελεσματική με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών. Παράλληλα με τις ραφιέρες, χρησιμοποιούνται συχνά, ανάλογα και με τα προϊόντα που πωλούνται, τραπέζια, εκθετήρια αλλά και θερμαινόμενες βιτρίνες, εφόσον πωλούνται σνακ και σφολιατοειδή. Τέλος, ένα ταμείο εξόδου και παραδοτήριο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης λειτουργίας αυτού του είδους καταστήματος.

 

Ανακαίνιση

Η ανακαίνιση των mini market, για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες, είναι απαραίτητη μετά από κάποια χρόνια λειτουργίας, διότι αυτό το είδος επιχείρησης επιτελεί πολλές διαφορετικές ανάγκες σε ένα μικρό χώρο. Έτσι, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, το mini market θα γίνει όχι μόνο πιο μοντέρνο αισθητικά αλλά και πιο λειτουργικό. Η ανακαίνιση μπορεί να περιλαμβάνει επεμβάσεις στο χώρο, όπως βαφή των τοίχων και αλλαγή του δαπέδου, αλλά μπορεί να εκτείνεται και στην επίπλωση και τον εξοπλισμό, έτσι ώστε αυτός να συνδυάζει αποδοτικότητα και οικονομική λειτουργία. Με έναν ορθολογικό σχεδιασμό και εφόσον το επιτρέπει ο χώρος, η ανακαίνιση μπορεί να δώσει τη δυνατότητα και για πρόσθετες λειτουργίες στο κατάστημα, όπως την προετοιμασία ροφημάτων ή την πώληση αρτοσκευασμάτων.

Για να δείτε όλα όσα χρειάζεστε στον εξοπλισμό mini market και να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές, πατήστε εδώ.

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση μίνι μάρκετ ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...