Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση ιχθυοπωλείων

Τα ιχθυοπωλεία αποτελούν ένα από τα βασικότερα καταστήματα διότι παρέχουν ψάρια τα οποία είναι προιόντα μεγάλης διατροφικής αξίας. Στα ιχθυοπωλεία μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα ψάρια από τα πιο μικρά έως τα μεγάλα που καλύπτουν όλα τα γούστα αλλά ταυτόχρονα και όλες τις τσέπες των καταναλωτών. Ιχθυοπωλεία πλέον δεν υπάρχουν πολλά όπως παλιότερα διότι τα περισσότερα σούπερ μάρκετ έχουν και τμήμα που πωλούν ψάρια. Παρόλα αυτά τα νέα ιχθυοπωλεία που δημιουργούνται καλύπτουν και το τμήμα των νωπών ψαριών όπου ο καταναλωτής προμηθεύεται τα ψάρια για να τα μαγειρέψει ο ίδιος αλλά και το τμήμα των μαγειρεμένων & ψημένων ψαριών όπου ο καταναλωτής μπορεί να τα προμηθευτεί έτοιμα για το τραπέζι του.

Το κατάστημα ενός ιχθυοπωλείου.

Η επιλογή του καταστήματος για την δημιουργία ενός ιχθυοπωλείου είναι πολύ σημαντική. Ιδανικό θα ήταν να επιλεγεί ένα κατάστημα σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση, σε περιοχή όπου οι κάτοικοι επιλέγουν τα ψάρια για το γεύμα τους και αν είναι εφικτό κάπως μακριά από ένα σούπερ μάρκετ. Το μέγεθος του καταστήματος εξαρτάται από τα πόσα περισσότερα είδη θα διαθέτουμε πρός πώληση σε αυτό. Σίγουρα όμως χρειάζεται ένας χώρος για την αποθήκευση, ένας χώρος για την επεξεργασία και ο χώρος έκθεσης και πώλησης των ψαριών. Σημαντικό σημείο για την σωστή λειτουργία του είναι η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού. Ένα ιχθυοπωλείο ως βασικό εξοπλισμό θα χρειαστεί επαγγελματικό ψυγείο θάλαμο συντήρησης , θάλαμο κατάψυξης , ερμάριο ψαριών , μηχανή παγοτρίμματος , λάντζα , καταιωνιστήρα και αναλόγως το μέγεθος του καταστήματος και άλλα είδη εξοπλισμού τα οποία μελετώνται κατά τον σχεδιασμό του καταστήματος.

δειτε ολα τα προιοντα

Σχεδιασμός, κατασκευή & ανακαίνιση ιχθυοπωλείου.

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός καταστήματος ιχθυοπωλείου, παρέχοντας όλα τα είδη & τα μηχανήματα ενός ολοκληρομένου σύγχρονου εξοπλισμού. Στην εταιρία μας έχετε την δυνατότητα προσκομίζοντας την κάτοψη του καταστήματος σας, να δείτε πολλά από τα προιόντα στον εκθεσιακό μας χώρο, να μελετήσουμε ταυτόχρονα την κάτοψη σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο όπου θα απεικονίζεται όλος ο επαγγελματικός εξοπλισμός σε μια λειτγουργική σειρά καλύπτοντας ταυτόχρονα & τις υγειονομικές διατάξεις.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός ιχθυοπωλείου μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στο 2109717778 από 08.00-15.00.

 

 

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση ιχθυοπωλείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...