Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω ψαράδικο

Τα ψαράδικα αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία, διότι μας προμηθεύουν καθημερινά με ψάρια, τα οποία είναι είδη μεγάλης διατροφικής αξίας. Ψαράδικα δεν υπάρχουν πλέον πολλά, διότι τα σούπερ μάρκετ έχουν συμπεριλάβει τα ψάρια στα προιόντα που πωλούν. Παρόλα αυτά στα ψαράδικα μπορούμε να βρούμε καθημερινά φρέσκα ψάρια διαφόρων ειδών & κατηγοριών που δύσκολα θα τα βρούμε στα σούπερ μάρκετ διότι ένα ψαράδικο ειδικεύεται στην εμπορία εξειδικευμένων ψαριών λόγω της κύριας εργασίας του.

Πως να επιλέξω το κατάστημα για ψαράδικο

Σίγουρα η επιλογή της θέσης του καταστήματος ενός ψαράδικού είναι πολύ σημαντική και καθόλου εύκολη. Θα χρειαστεί να κάνουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα και να επιλέξουμε μια περιοχή που ο κόσμος προτιμά τα ψάρια στην καθημερινή του διατροφή. Επίσης ένα κατάστημα σε ένα εμφανές σημείο και μακριά από ένα σούπερ μάρκετ θα ήταν ιδανικό για μια επιτυχημένη πορεία. Τέλος θα χρειαστεί η επιλογή του καταστήματος να προυποθέτει ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις για το σωστό πλύσιμο και την καθαριότητα και ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα έχει αντίρρηση στο να κατασκευαστούν λούκια και υδρορροές για να καταλήγει το νερό κατά το πλύσιμο.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του ψαράδικου

Για την σωστή λειτουργία ενός ψαράδικου απαραίτητη είναι η προυπόθεση της επιλογής του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού. Θα χρειαστεί να επιλέξετε την εταιρία ειδών εξοπλισμού που διαθέτει την γνώση, όπου θα μελετήσει το κατάστημά σας και θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση με τον σχεδιασμό του χώρου σας και την τοποθέτηση των μηχανημάτων εξοπλισμού. Τα σημαντικότερα από τα οποία είναι ερμάριο ψαριέρας, ψυγείο ψαριών, μηχανή παγοτρίμματος, αποθήκη πάγου, ψυγείο θάλαμος & λάντζα. Ο σωστός σχεδιασμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο έτσι ώστε να γίνεται εύκολα η τροφοδοσία, η τοποθέτηση & προβολή των προιόντων, καθώς και η πώληση αυτών στους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του ψαράδικου μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Θέλω να ανοίξω ψαράδικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...