Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω κάβα

Η κάβα αποτελεί το κατάστημα που διαθέτει όλων των ειδών τα ποτά, κρασιά, αναψυκτικά, νερά καθώς και ξηρούς καρπούς & καραμέλες. Κάβες δεν υπάρχουν πολλές διότι τα προιόντα τους τα πωλούν στα σούπερ μάρκετ και έτσι ο αριθμός τους τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί. Στις κάβες πρέπει να σημειωθεί όμως ότι μπορούμε να βρούμε πολλά είδη από ποτά & κρασιά σε εξειδικευμένες μάρκες που δεν υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ καθώς επίσης και τιμές σε μορφή προσφοράς διότι οι κάβες αγοράζουν ποσότητες, οπότε και οι τιμές πλησιάζουν τις τιμές χονδρικής.

Η θέση του καταστήματος κάβας

Το κατάστημα που θα επιλέξουμε για να δημιουργήσουμε την δική μας κάβα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα χρειαστεί να γίνει μια σωστή έρευνα όσον αφορά την περιοχή και το σημείο που θα είναι το κατάστημά μας. Να είναι σε ένα εμφανές σημείο, όσο γίνεται κεντρικό με εύκολη πρόσβαση τόσο για τους πεζούς όσο και για εκείνους που θα μας προσεγγίσουν με το αυτοκίνητο, οπότε θα χρειαστεί να μπορεί να σταθμέυση ο πελάτης για λίγο. Περιοχές όπου ο κόσμος προτιμά τα ποτά θα δόσει την ευκαιρία στην επιχείρηση μας να αναπτυχθεί γρήγορα. Τέλος η θέση του καταστήματος πρέπει να είναι τέτοια έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να γίνετε η τροφοδοσία, να μπορεί να σταθμέυσει για λίγο ένα αυτοκίνητο μεταφοράς και να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος αποθήκευσης των προιόντων αυτών.

Ο εξοπλισμός της κάβας

Για να λειτουργήσει σωστά μια κάβα θα χρειαστεί να διαθέτει τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό. Η επιλογή της κατάλληλης εταιρίας ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού, θα μελετήσει τον χώρο σας και θα αποτυπώσει σε κάτοψη μια ολοκληρωμένη μελέτη για το πώς μπορεί να εξοπλιστεί η δική σας κάβα. Τα απαραίτητα είδη που θα χρειαστείτε είναι ραφιέρα ποτών, ψυγείο αναψυκτικών, ψυγείο συντηρητής κρασιών & καταψύκτης μπαούλο. Όλα τα παραπάνω προιόντα πρέπει να τοποθετηθούν με την κατάλληλη διάταξη έτσι ώστε να εξυπηρετούν τον πελάτη και να μην κουράζουν τον εργαζόμενο.

Για οτιδήποτε χρειαστεί σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό της κάβας μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

 

More on Θέλω να ανοίξω κάβα ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...