Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Καρβουνιέρες

Καρβουνιέρες από την SERKO ARARAT.

Ιδανική ανοξείδωτη κατασκευή για ψήσιμο ψητών στα κάρβουνα σε διάφορες διαστάσεις για ψητοπωλεία και ταβέρνες. Στον www.serkoararat.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καρβουνιέρες ανοξείδωτες που κατασκευάζονται και σε διάφορες διαστάσεις για τον δικό σας επαγγελματικό χώρο. Πριν επιλέξετε την κατάλληλη καρβουνιέρα για το κατάστημά σας αξίζει να προσέξετε: 

  • Τις διαστάσεις της καρβουνιέρας: Έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ψησίματος του καταστήματός σας
  • Την κατασκευή της: Βαρέως - Ενισχυμένη καρβουνιέρα αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες
  • Επίπεδα ψησίματος: Ένα ή δύο επίπεδα ψησίματος
  • Αριθμός σχαρών: Πόσες σχάρες και σε ποια μορφή θα είναι έτσι ώστε να διαυκολύνουν στο ψήσιμο και κατόπιν στο καθάρισμα

Στον www.serkoararat.gr θα βρείτε καρβουνιέρες σε πολλούς τύπους και σε πολλές διαστάσεις που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματικού εξοπλισμού των ψητοπωλείων, οβελιστηρίων και σουβλατζίδικων. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε και στο 2109717778 για να σας απαντήσουμε σχετικά ή μπορείτε να μας επισκευθείτε καθημερινά και στον εκθεσιακό μας χώρο στην Λ. Βουλιαγμένης 255 στην Δάφνη.

More on Καρβουνιέρες ▼

Ταξινόμηση Κατά:
 
Φίλτρα
 

Φίλτρα

Είδος επιχείρησης

Μήκος (σε mm)

Πλάτος (σε mm)

Ύψος (σε mm)

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...