Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις μια ταβέρνα & Πώς να ανοίξετε την δική σας ταβέρνα

 

Η ταβέρνα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας, όπου σερβίρονται μεζέδες και νόστιμα πιάτα σε ένα χαλαρό περιβάλλον με προσιτές τιμές. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που οι ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία είναι τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα.Αν σκέφτεστε να κάνετε μια τέτοια επένδυση.Προετοιμασία φαγητών και να ανοίξετε τη δική σας ταβέρνα, οι πιθανότητες ότι η κίνηση αυτή θα ευδοκιμήσει είναι με το μέρος σας. Απαιτείται, όμως, ένα καλό πλάνο, το οποίο θα περιλαμβάνει την ανεύρεση του χώρου αλλά και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός είναι κομβικής σημασίας, καθώς η ποιότητά του συνδέεται με την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και την αποφυγή δαπανών που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω ποια είναι τα κυριότερα σημεία επαγγελματικού εξοπλισμού για ταβέρνες και πόσο κοστίζουν αυτά κατά προσέγγιση.

Ταβέρνα με Τραπεζάκια

δειτε ολα τα προιοντα

Προετοιμασία φαγητών

Οι συσκευές για την προετοιμασία των φαγητών βρίσκονται στο επίκεντρο, αφού θα επηρεάσουν καθοριστικά, μαζί με την ποιότητα των υλικών, το γευστικό αποτέλεσμα που θα προκύψει. Οι κουζίνες και οι φούρνοι ξεκινούν από περίπου 1000€ και μπορούν να λειτουργούν με υγραέριο ή ηλεκτρικό, ενώ οι φούρνοι ξυλοκάρβουνου, εφόσον χρειάζονται, ξεκινούν από 4.000€. Για τις υπόλοιπες συσκευές μαγειρικής υπάρχουν πολλά διαφορετικά και εξειδικευμένα είδη ανάλογα με τις απαιτήσεις της κουζίνας του εστιατορίου. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε γκριλ (360-2.000€), μπλέντερ (80€-1.5000€), πολτοποιητή (470€-4.000€), αποφλοιωτή (700€-4.000€) και σουπιέρα (περίπου 100€). Η επιλογή των εξειδικευμένων συσκευών σχετίζεται με το μενού της ταβέρνας και απαιτεί συνεννόηση με τους υπεύθυνους της κουζίνας.

Μάγειρας σε κουζίνα

δειτε ολα τα προιοντα

Συντήρηση προμηθειών

Για τη συντήρηση των προμηθειών σας, είναι σημαντικό να δώσετε μεγάλη έμφαση στην άριστη λειτουργία των ψυγείων και των καταψυκτών, διότι πιθανή βλάβη σε αυτά θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε σημαντική ποσότητα υλικών. Έτσι, θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία, τα οποία μπορεί να είναι πάγκοι ή θάλαμοι ανάλογα με τη διαρρύθμιση του χώρου της κουζίνας και τις απαιτήσεις στη συντήρηση των υλικών. Τα ψυγεία - πάγκοι ξεκινούν από 600€ και φτάνουν τα 1.600€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ στα ψυγεία - θαλάμους οι τιμές κυμαίνονται από 900€-2.500€.

Για την κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματικό καταψύκτη (από 300€ για τα μπαούλα και 400€ για τους θαλάμους), όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης.

Επαγγελματικά Ψυγεία

δειτε ολα τα προιοντα

Καθαριότητα σκευών και τροφίμων

Για την καθαριότητα των σκευών και των τροφίμων θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε επαγγελματικά πλυντήρια ή στον χειροκίνητο καθαρισμό. Πολλές επιχειρήσεις με χαμηλές ανάγκες επιλέγουν τη δεύτερη επιλογή, αν και τα πλυντήρια αποδεδειγμένα είναι πιο αποδοτικά και προάγουν καλύτερα την υγιεινή στην επαγγελματική κουζίνα.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια ξεκινούν από 500€ αλλά μπορεί να φτάσουν και τα 10.000€ αν είναι εξειδικευμένα, όπως στην περίπτωση των πλυντηρίων λαχανικών. Από την άλλη, μεταξύ  300€ και 600€ θα κινηθείτε, για να αγοράσετε νεροχύτες, επιφάνειες λάντζας και καταιωνιστήρες ανάλογα βέβαια με το υλικό, από το οποίο αυτά τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα. Γενικά, όσο πιο ακριβές οι ανοξείδωτες κατασκευές, τόσο μεγαλύτερο πάχος και καλύτερη ποιότητα έχει ο ανοξείδωτος χάλυβας, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει και περισσότερο στην καθημερινή καταπόνηση και τις φθορές.

Επαγγελματικό Πλυντήξριων Πιάτων σε λειτουργία


Στην εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT θα βρείτε εξαιρετικά ελκυστικές προσφορές και ολοκληρωμένα πακέτα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ξεκίνημά σας οικονομικά αλλά και ποιοτικά! Για ραντεβού καλέστε μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778 & στο 2109704066.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις μια ταβέρνα & Πώς να ανοίξετε την δική σας ταβέρνα ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...