Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω μαγειρείο

Τα μαγειρεία είναι ένα είδος εστιατορίων που καθημερινά παράγουν & προσφέρουν μεγάλη ποικιλία φαγητών στους πελάτες τους. Τα μαγειρεία μπορούν να λειτουργούν είτε σε μορφή πακέτου με παραγγελίες τηλεφωνικές είτε διαδικτυακές, είτε παραδοσιακά όπως και τα εστιατόρια με τραπεζοκαθίσματα. Συνήθως τα μαγειρεία προσφέρουν φαγητά ημέρας τα οποία καθημερινά ανανεώνονται έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα των πελατών. Μαγειρεία υπάρχουν σε πολλές πόλεις και σε διάφορες περιοχές & γειτονιές, που εξυπηρετούν μεγάλη μερίδα πολιτών όπως εργαζομένους, φοιτητές και άτομα που για διαφόρους λόγους δεν έχουν την δυνατότητα να μαγειρέψουν. 

Η επιλογή της θέσης του καταστήματος μαγειρείου

Για την επιτυχή πορεία ενός μαγειρείου απαραίτητη είναι η σωστή επιλογή της θέσης του καταστήματος. Θα χρειαστεί να γίνει η κατάλληλη έρευνα και να επιλεγεί μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, με πέρασμα, σε ένα εμφανές σημείο και ίσως κοντά σε εταιρίες όπου εργάζεται αρκετός κόσμος ή κοντά σε σχολές και πανεπιστήμια όπου συχνάζουν φοιτητές. Το κατάστημα θα χρειαστεί να έχει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο ικανοποιητικός χώρος για το παρασκευαστήριο καθώς και ο χώρος της σάλας με τα τραπεζοκαθίσματα για να απολαμβάνουν τα φαγητά ευχάριστα οι πελάτες. Πριν την ενοικίαση του καταστήματος, θα χρειαστεί να έχουμε την έγκριση ότι επιτρέπεται η σύσταση ενός μαγειρείου και ότι θα τοποθετηθεί φούσκα & απορροφητήρας για την απορρόφηση των οσμών κατά το ψήσιμο των φαγητών.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του μαγειρείου

Για την επιτυχή πορεία ενός μαγειρείου, θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Η εταιρία που θα επιλέξουμε για την αγορά του εξοπλισμού, θα χρειαστεί να έχει την εμπειρία, να μελετήσει και να μας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς πρέπει να επιλεγεί και να τοποθετηθεί λειτουργικά ο εξοπλισμός του μαγειρείου. Τα κυριότερα είδη που θα χρειαστούμε είναι επαγγελματικό ψυγείο πάγκος για την συντήρηση των τροφίμων, ψυγείο θάλαμος για την αποθήκευσή τους, ερμάρια ανοξείδωτα προετοιμασίας, μπαιν μαρί για την διατήρηση & προβολή των φαγητών, καθώς και λάντζα και πλυντήριο πιάτων στο τμήμα της πλύσης. Σχετικά με το ψήσιμο απαραίτητες συσκευές είναι η φριτέζα, η γκριλιέρα, οι εστίες και ο φούρνος ψησίματος.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του μαγειρείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Θέλω να ανοίξω μαγειρείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...