Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για κάβα & Τι χρειάζεται μια κάβα

Οι κάβες αποτελούν μια σημαντική κατηγορία καταστημάτων στην καθημερινή μας ζωή, διότι μας παρέχουν με ποτά, κρασιά, αναψυκτικά & νερά. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια κάβες δεν ανοίγονται σε μεγάλο αριθμό, λόγω του ότι τα προιόντα τους έχουν ενσωματωθεί στα σούπερ μάρκετ, υπάρχουν σε πολλές γειτονιές κάβες διότι διαθέτουν εξειδικευμένες μάρκες κρασιών & ποτών σε τιμές και προσφορές που είναι πραγματικά συμφέρουσες.

Ιδέες για να ανοίξετε την δική σας κάβα

Όταν αποφασίσετε να ανοίξετε την δική σας κάβα, καλό θα ήταν να διαμορφώσετε τον χώρο ζεστό και κάπως ιδιαίτερο. Ένας ζεστός χώρος μπορεί να διαμορφωθεί με χρήση ξύλου στις ραφιέρες των ποτών, στην επένδυση του πατώματος με ένα ξύλο σε ζεστό χρώμα καθώς και με επιλογές χρωμάτων σε γήινα χρώματα στους τοίχους που θα ελκύουν τον καταναλωτή. Η επιλογή του κατάλληλου ονόματος και η κατασκευή του λογοτύπου θα πρέπει να περικλύει τα κύρια χαρακτηριστικά του καταστήματος. Το ύφος και η διακόσμηση πρέπει να είναι τόση, ώστε να μην κουράζει τον πελάτη και να τον ελκύει η πρόκληση, να επιλέξει την κάβα για την επιλογή ενός ποτού και όχι το σούπερ μάρκετ.

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται μια κάβα

Για να ανοίξετε την δική σας κάβα, θα χρειαστεί με βάση την καθοδήγηση του λογιστή σας να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα σας δραστηριότητα και ο μηχανικός σας να σχεδιάσει τις κατόψεις και να υποβάλλει την έκδοση της άδειας λειτουργίας. Όσον αφορά το κομμάτι του εξοπλισμού θα χρειαστεί να επισκευθείτε μια εταιρία όπου θα μελετήσει  την κάτοψη του καταστήματός σας και θα σας προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζεστε. Η SERKO ARARAT με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο του εξοπλισμού σας προτείνει τα σημαντικότερα προιόντα εξοπλισμού που θα χρειαστείτε: Ραφιέρες κρασιών, Ψυγείο βιτρίνα αναψυκτικών, Ψυγείο κρασιών, Καταψύκτη μπαούλο, & ηλεκτρονική ζυγαριά λιανικής πώλησης

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον εξοπλισμό μια κάβας μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο 2109717778 από 08.00 έως 15.00.

More on Ιδέες για κάβα & Τι χρειάζεται μια κάβα ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...