Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις μια καφετέρια & Πώς να ανοίξετε την δική σας καφετέρια

Οι καφετέριες αποτελούν από τις πιο σίγουρες επενδύσεις στην Ελλάδα, καθώς είναι επιχειρήσεις που μπορούν να πάρουν πολλές μορφές ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών. Έτσι, μια καφετέρια δεν προσφέρει μόνο καφέ, αλλά και ελαφριά snacks, γλυκά και ποτά, με αποτέλεσμα να προσελκύει πελάτες όλη την ημέρα.

Παράλληλα, ο επαγγελματικός εξοπλισμός μιας καφετέριας δεν αποτελείται ούτε από πολλές ούτε ιδιαίτερα εξειδικευμένες συσκευές, οπότε η επένδυση κυμαίνεται σε προσιτά επίπεδα. Διαβάστε παρακάτω τι θα χρειαστείτε, για να ανοίξετε τη δική σας καφετέρια και πόσο θα κοστίσει αυτό.

Παρασκευή καφέ και ροφημάτων

Η παρασκευή καφέ βρίσκεται στο επίκεντρο της λειτουργίας της επιχείρησης, οπότε είναι και το σημείο που αξίζει να επενδύσετε σε ποιοτικό εξοπλισμό, ο οποίος θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μπορείτε να βρείτε μηχανή εσπρέσσο από 155€, όμως καλό είναι να προτιμήσετε μια πιο εξειδικευμένη μηχανή με υψηλότερες πιέσεις και δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων πελατών ταυτόχρονα (από 1.500€). Επίσης, θα χρειαστείτε επαγγελματική φραπιέρα  (100€-200€ η μονή και 300€-400€ η διπλή), αλλά και καφετιερα φιλτρου επαγγελματικη (200-900€ ανάλογα με τη χωρητικότητά της), μηχανή ελληνικού καφέ (180-370€) και επαγγελματικό βραστήρα νερού & καφέ (από 135€).

Για τα ροφήματα που σερβίρουν οι καφετέριες, απαραίτητοι είναι οι αποχυμωτές (από 120€), οι γρανιτομηχανές (900€-2.000€ ανάλογα το μέγεθος), οι στίφτες (ξεκινούν από 150€ αλλά μπορεί να φτάσουν και 3.000€ σε μεγάλα μεγέθη και αυτόματη λειτουργία) και οι μηχανές σοκολάτας (από 390€).

δειτε ολα τα προιοντα

Παρασκευή και παρουσίαση φαγητού

Εφόσον σερβίρετε και ελαφρύ φαγητό στην καφετέρια, τότε το budget ανεβαίνει αρκετά, αφού θα πρέπει να επενδύσετε και σε κουζίνα (ένας μικρός επαγγελματικός φούρνος ηλεκτρικός ξεκινάει από περίπου 500€) αλλά και άλλα μηχανήματα ψησίματος, όπως φριτέζες (από 150€), κρεπιέρες επαγγελματικές (από 120€) και γκριλιέρες (από 400€) ανάλογα φυσικά και με το είδος του φαγητού που θα σερβίρετε.

Αν η καφετέρια είναι self-service, θα χρειαστείτε και ψυχόμενες ή θερμαινόμενες βιτρίνες για την παρουσίαση των snacks. Οι ψυχόμενες βιτρίνες ξεκινούν από 600€ περίπου, όμως η τιμή εξαρτάται κυρίως από τις διαστάσεις τους. Επιλέξτε ανάμεσα σε επιτραπέζια ψυχόμενη βιτρίνα  ή και επιδαπέδια ψυχόμενη βιτρίνα. Το ίδιο ισχύει και για τις θερμαινόμενες βιτρίνες, οι οποίες ξεκινούν από 300€ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βιτρίνα θερμή επιτραπέζια ή και θερμή βιτρίνα επιδαπέδια. 

δειτε ολα τα προιοντα

Συντήρηση τροφίμων

Για τη συντήρηση των τροφίμων, θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία είτε πάγκους είτε θαλάμους. Τα πρώτα ξεκινούν σε τιμές από 600€ και φτάνουν τα 1.600€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ στα δεύτερα οι τιμές κυμαίνονται από 900€-2.500€. Για την κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματικό καταψύκτη (από 300€), όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης.

δειτε ολα τα προιοντα

Καθαριότητα

Τα επαγγελματικά πλυντήρια που θα χρειαστείτε σε μια καφετέρια ξεκινούν από 500€ αλλά μπορεί να φτάσουν και τα 10.000€ αν είναι εξειδικευμένα, όπως στην περίπτωση των πλυντηρίων λαχανικών. Μεταξύ  300€ και 600€ θα κινηθείτε, για να αγοράσετε νεροχύτες επαγγελματικούς, επιφάνειες λάντζας και καταιωνιστήρες ανάλογα βέβαια με το υλικό, από το οποίο αυτά τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα.

Στην εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και προσκομίζοντας την κάτοψη του καταστήματός σας, εμείς θα σας ενημερώσουμε τι εξοπλισμό χρειάζεστε για να ανοίξετε τη δική σας καφετέρια, καθώς και το κόστος ανοίγματος καφετέριας. Για ραντεβού καλέστε μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778 & στο 2109704066.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις μια καφετέρια & Πώς να ανοίξετε την δική σας καφετέρια ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...