Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις μια πιτσαρία & Πώς να ανοίξετε την δική σας

 

Η επένδυση σε μια πιτσαρία δεν θεωρείται από τις πιο υψηλές στον κλάδο της μαζικής εστίασης και αυτό επειδή οι απαιτήσεις του χώρου δεν είναι υψηλές. Συγκεκριμένα, ειδικά αν η πιτσαρία προσανατολίζεται κυρίως στο delivery, ο χώρος μπορεί να είναι πολύ μικρός, αλλά ακόμα και αν λειτουργεί παράλληλα και ως εστιατόριο, η διακόσμηση και η διαρρύθμιση αρκούν να είναι αυτές μια παραδοσιακής τρατορίας, δηλαδή ταβέρνας, στην Ιταλία. Το μεγαλύτερο κόστος είναι αυτό του εξοπλισμού για την προετοιμασία του φαγητού, αφού η ποιότητά του είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και τελικά θα δώσει την ευκαιρία στην πιτσαρία να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.

 

 

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το κόστος, για να ανοίξετε μια πιτσαρία, διαβάστε παρακάτω. Πατήστε, επίσης, εδώ, για να δείτε όλο τον εξοπλισμό της πιτσαρίας συγκεντρωμένο μαζί με πολλές ασυναγώνιστες προσφορές, για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

παρασκευη πιτσας

 

δειτε ολα τα προιοντα

Παράβολα και άδειες

Η διαδικασία για να ανοίξετε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως η πιτσαρία, είναι αρκετά δαιδαλώδης, αφού περιλαμβάνει πολλές άδειες από διάφορες αρχές. Όσον αφορά στο κόστος, θα χρειαστείτε μελέτη και κάτοψη του χώρου από εξειδικευμένο μηχανικό, για να λάβετε πιστοποιητικό ασφαλείας και πυροπροστασίας, καθώς και βεβαίωση χώρου κυρίας χρήσης, οπότε η αρχική αυτή δαπάνη σχετίζεται με την αμοιβή του εκάστοτε μηχανικού. Επιπλέον, ο υγειονομικός υπεύθυνος του καταστήματος θα πρέπει να συντάξει διάγραμμα ροής δραστηριότητας της επιχείρησης. Το παράβολο που θα καταθέσετε στη Δημοτική Αρχή για την απόκτηση μόνιμης άδειας κυμαίνεται από 75€ έως 150€ ανάλογα με την πόλη, στην οποία θα ανοίξετε την πιτσαρία, ενώ στην περίπτωση που στο κατάστημα θα παίζει μουσική, θα χρειαστεί να πληρώσετε στον ΑΕΠΙ ένα μηνιαίο ποσό της τάξεως περίπου των 30€- 50€ για τα πνευματικά δικαιώματα.

δειτε ολα τα προιοντα


Μηχανήματα παρασκευής πίτσας και ζυμαρικών

Το μεγαλύτερο κόστος στον εξοπλισμό πιτσαρίας αποτελεί ο φούρνος ξυλοκάρβουνου,  οποίος είναι απαραίτητος για νόστιμες και παραδοσιακές πίτσες. Για έναν ξυλόφουρνο, θα πρέπει να υπολογίσετε από 3.500€ έως 7.000€ ανάλογα με το μέγεθός του, ενώ οι κλασικοί φούρνοι, ηλεκτρικοί ή υγραερίου, κυμαίνονται μεταξύ 600€ και 2.000€. Για πολύ οικονομικότερες επενδύσεις θα πρέπει να στραφείτε στον απλό μονό φούρνο πίτσας, που ξεκινάει από πολύ χαμηλές τιμές (130€). Ο βραστήρας ζυμαρικών ανάλογα με τον αριθμό των καλαθιών και το μέγεθός του μπορεί να φτάσει και μέχρι 3.000€, όμως μια μέση συσκευή κοστίζει περίπου 1.200€.

φουρνος πιτσας

 

δειτε ολα τα προιοντα

Συντήρηση τροφίμων

Για τη συντήρηση των τροφίμων, θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία είτε πάγκους είτε θαλάμους. Τα πρώτα ξεκινούν σε τιμές από 600€ και φτάνουν τα 1.600€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ στα δεύτερα οι τιμές κυμαίνονται από 900€ - 2.500€. Για την κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματικό καταψύκτη (από 300€), όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης. Οι ψυχόμενες βιτρίνες ξεκινούν από 400€ και φτάνουν τα 600€, ενώ τα επαγγελματικά ψυγεία πίτσας ξεκινούν από 1.000€ και μπορούν να αγγίξουν τα 1.700€.

 

δειτε ολα τα προιοντα

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις μια πιτσαρία & Πώς να ανοίξετε την δική σας ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...