Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω σνακ μπαρ

Τα σνακ μπαρ αποτελούν καταστήματα που διαθέτουν καφέ, ροφήματα, ποτά αλλά και κάποια φαγητά προχείρου γεύματος. Σνακ μπαρ υπάρχουν συνήθως σε περιοχές που συχνάζει κόσμος νεαρής ηλικίας, στο κέντρο μεγάλων πόλεων, σε πανεπιστημιακές περιοχές καθώς και σε περιοχές νυχτερινής ζωής. Διαθέτουν όμορφους και ζεστούς χώρους έτσι ώστε να περνούν οι θαμώνες τους την ώρα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

δειτε ολα τα προιοντα

Ο εξοπλισμός ενός σνακ μπαρ.

Για να λειτουργήσει σωστά ένα σνακ μπαρ, χρειάζεται έναν σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Τα βασικότερα μηχανήμα είναι το επαγγελματικό ψυγείο πάγκο, πλυντήριο πιάτων ποτηριών, παγομηχανή, ερμάριο πόστο καφέ, καταψύκτης μπαούλο & λάντζα πλυσίματος. Επιπλέον για την παρασκευή του καφέ θα χρειαστεί εσπρεσσομηχανή & φραπιέρα, ενώ στο ψηστικό τμήμα θα χρειαστεί επαγγελματική τοστιέρα & φούρνος αερόθερμος. Η απαγωγή των οσμών γίνεται ή με την τοποθέτηση φούσκας ή με απορροφητήρα καμινάδα 90cm. Όλα τα προιόντα εξοπλισμού πρέπει να μελετηθούν από ειδικευμένη εταιρία εξοπλισμού, έτσι ώστε να τοποθετηθούν με σωστή λειουργική διάταξη και να τηρούν όλες τις προδιαγραφές του υγειονομικού.

Η μελέτη & η διαμόρφωση ενός σνακ μπαρ.

Η SERKO ARARAT με την πολυετή εμπειρία της αναλαμβάνει, την μελέτη, τον σχεδιασμό & την πλήρη κατασκευή ενός σνακ μπαρ όσον αφορά τα μηχανήματα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Ένα σωστό σχέδιο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όσον αφορά την λειτουργικότητα, έτσι ώστε να μην κουράζεται το προσωπικό κατά την εργασία αλλά ταυτόχρονα και οι πελάτες να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο εσωτερικός χώρος θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος με όμορφους χρωματισμούς, με ταπετσαρίες & με άνετα τραπεζοκαθίσματα έτσι ώστε να παιρνούν ευχάριστα την ώρα τους οι πελάτες κατά την παραμονή τους. Τέλος σημαντικό είναι το κομμάτι της καθαριότητας σε όλους τους χώρους του καταστήματος, από τα είδη εξοπλισμού, τις τουαλέτες, τον εσωτερικό & τον περιβάλλοντα χώρο. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός σνακ μπαρ μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Θέλω να ανοίξω σνακ μπαρ ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...