Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για ξενοδοχείο & Τι χρειάζεται ένα ξενοδοχείο

Η Ελλάδα είναι μια καθαρά τουριστική χώρα και για να υποστηρίξει την βιομηχανία της έχει αναπτύξει σε όλη την επικράτειά της ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων. Ξενοδοχεία υπάρχουν στις μεγάλες πόλεις, στις κομοπόλεις αλλά κυρίως στα νησιά. Τα ξενοδοχεία μπορούν να καταταγούν σε μικρά με λίγα δωμάτια έως και τα πολύ μεγάλα που καλύπτουν ένα μεγάλο αριθμό δωματίων. Κατατάσσονται με την διάκριση σε αστέρια αναλόγως τις παροχές και τι περισσότερο προσφέρει κάθε ξενοδοχείο. Απευθύνονται σε όλες τις εθνότητες και σε όλες τις ηλικίες & διαθέτουν υπηρεσίες που θα καλύψουν πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε συνάρτηση φυσικά με την τιμή.

Ιδέες για ένα ξενοδοχείο

Η επιλογή της θέσης για την δημιουργία ενός ξενοδοχείου είναι πολύ σημαντική. Θα χρειαστεί να ζυγιστούν πολλοί παράμετροι & να τοποθετηθούν όλα τα πλεονεκτήματα και τα μεινοκτήματα για μια ανάλογη κίνηση. Παίζει ρόλο αν θα είναι στην πόλη, σε νησί ή ακόμα και σε κάποιο βουνό. Επίσης θα χρειαστεί να υπολογιστεί το κατά πόσο διαφημισμένη είναι η συγκεκριμένη περιοχή και πόσο δημοφιλής, έτσι ώστε να υπολογιστεί το μέγεθος του ξενοδοχείου και πόσα δωμάτια θα χρειαστεί να έχει για να καλύψει τις ανάγκες. Η κουζίνα του ξενοδοχείου θα χρειαστεί να μελετηθεί σωστά από ειδικευμένη εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού, έτσι ώστε να διαθέτει όλα τα είδη για την παραγωγή του πρωινού, του μεσημεριανού & του βραδινού γεύματος. Ο χώρος θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος λειτουργικά και διακοσμημένος με όμορφα χρώματα και επενδύσεις. Η επιλογή του ονόματος και του brand name θα πρέπει να χαρακτηρίζει απόλυτα το ξενοδοχείο και εύκολα να αποτυπώνεται στην μνήμη των πελατών.

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται ένα ξενοδοχείο

Ένα ξενοδοχείο χρειάζεται μια σειρά από κατηγορίες προιόντων και κατασκευών για να δημιουργηθεί. Οι σημαντικότερες είναι οι τεχνικές υπηρεσίες που καλύπτονται από όλα τα συνεργεία όπως ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, πλακά, γυψοσανιδά και ελαιοχρωματιστή. Θα χρειαστεί να γίνει αναλυτική μελέτη όσον αφορά την θέση των δωματίων, της κουζίνας, του μπουφέ, του μπαρ, της εισόδου και του προαύλιου χώρου. Τα προιόντα εξοπλισμού είναι πολλά και ποικίλουν. Χρειάζονται λευκά είδη, έπιπλα στα δωμάτια, και τραπεζοκαθίσματα στον χώρο του εστιατορίου και του μπάρ. Η κουζίνα και η προετοιμασία πρέπει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα προιόντα για ένα ξενοδοχείο, όπως επαγγελματικά ψυγεία, ανοξείδωτες κατασκευές, ψηστικά μηχανήματα και όλα τα προιόντα επεργασίας των τροφίμων. Η SERKO ARARAT αποτελεί την εταιρία με την πολυετή εμπειρία και διαθέτει όλα τα προιόντα που θα χρειαστεί ο επαγγελματικός εξοπλισμός ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός ξενοδοχείου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

 

More on Ιδέες για ξενοδοχείο & Τι χρειάζεται ένα ξενοδοχείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...