Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για σουβλατζίδικο & Τι χρειάζεται ένα σουβλατζίδικο

Το ότι ανοίγουν στην Ελλάδα συνεχώς σουβλατζίδικα, τα οποία έχουν θεωρητικά όλες τις ευκαιρίες να πετύχουν επιχειρηματικά, είναι γνωστό σε όλους. Το ότι, όμως, τα περισσότερα από αυτά δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κοινό μυστικό. Φυσικά, η επιτυχία μιας επιχείρησης είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όμως αδιαμφισβήτητα παίζει μεγάλο ρόλο και ο εξοπλισμός που επιλέγεται. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σουβλατζίδικου μαζί με ιδέες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε το στόχο σας και να καθιερωθείτε στην αγορά.

 

Απαραίτητος εξοπλισμός

Τη μεγαλύτερη σημασία σε ένα σουβλατζίδικο έχουν φυσικά τα μηχανήματα ψησίματος, τα οποία κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα και τη γεύση του φαγητού. Οι γύροι είναι ηλεκτρικοί ή υγραερίου και το μέγεθός τους και αντιστοίχως η τιμή τους εξαρτάται από τα κιλά του κρέατος που ψήνεται. Για το ψήσιμο του κρέατος, θα χρειαστείτε καρβουνιέρα ή ηλεκτρικό grill, ενώ βεβαίως από ένα σουβλατζίδικο δε μπορεί να λείπει και η φριτέζα. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί και η σωστή συντήρηση των τροφίμων, για την οποία θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία είτε πάγκους είτε θαλάμους. Για την κατάψυξη των τροφίμων, υπάρχουν ανεξάρτητοι επαγγελματικοί καταψύκτες, όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης, κάτι το οποίο ενδέχεται να σας συμφέρει ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης.

Περισσότερες ιδέες εξοπλισμού για μεγαλύτερη ευκολία

Ένας λόγος που ορισμένες επιχειρήσεις αποκτούν και διατηρούν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Φυσικά, σε αυτό δεν κατατείνει μόνο ο σωστά επιλεγμένος εξοπλισμός αλλά και άλλες επιχειρηματικές επιλογές, όμως σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να κάνετε επενδύσεις στον εξοπλισμό σας που θα έχουν αποτέλεσμα και θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας. Έτσι, εργαλεία και συσκευές, όπως ο αυτόματος αποφλοιωτής πατάτας και ο πατατοκόφτης, το ηλεκτρικό μαχαίρι γύρου, η αυτόματη φριτέζα με χρονοδιακόπτη και η μηχανή κοπής σουβλακίων μειώνουν κατά πολύ το χρόνο προετοιμασίας και συνεπώς την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ιδέες προσέλκυσης πελατείας

Εφόσον διασφαλίσετε, με την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, ότι το σουβλατζίδικό σας μπορεί να λειτουργήσει σωστά και αποδοτικά, ήρθε η ώρα να σκεφθείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να επιτύχετε σε αυτό που κάνετε. Εκτός από την υψηλή ποιότητα κρέατος, την επιλογή του σωστού ψήστη και τις χαμηλές τιμές, θα ξεχωρίσετε με την παρασκευή πιάτων που δεν μπορεί κανείς να βρει σε οποιοδήποτε σουβλατζίδικο ή ψητοπωλείο. Η κοτοπουλιέρα και η αρνιέρα είναι ιδανικές για γευστικό σουβλιστό κρέας, ώστε να διαφοροποιηθείτε από το μέσο σουβλατζίδικο. Καλό είναι, επίσης, να προτιμήσετε καρβουνιέρα αντί για ηλεκτρικό grill, αφού δίνει μια πιο μεστή γεύση στο κρέας. Πρόκειται για επενδύσεις που θα αποσβεστούν γρήγορα και θα δώσουν ειδικό βάρος στο όνομα της επιχείρησης ανάμεσα στον απαιτητικό κόσμο όσων ξέρουν από καλό σουβλάκι. Δείτε εδώ όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σουβλατζίδικου για το νέο σας ξεκίνημα με πολλές προτάσεις και προσφορές, ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

More on Ιδέες για σουβλατζίδικο & Τι χρειάζεται ένα σουβλατζίδικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...