Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ποπ κορν - Μαλλί γριάς

Μηχανήματα παρασκευής Ποπ κορν και Μαλλί της γριάς από την SERKO ARARAT.

Στην www.serkoararat.gr θα βρείτε πολλές επιλογές από μηχανήματα επαγγελματικής χρήσης που παράγουν pop corn και μαλλί της γριάς που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας γιατί διαθέτουν και βιτρίνα προβολής αλλά και τροχύλατο καρότσι μεταφοράς εάν το επιλέξετε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ιδανικές λύσεις για τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός παιδότοπου, κινηματογράφου αλλά και καφετεριών και πολυχώρων. 

Η μηχανή Pop corn παράγει μεσα σε λίγα λεπτά αφράτα και ζεστά ποπ κόρν που εκθέτονται στον κάδο της μηχανής και προβάλλονται περιμετρικά λόγω της βιτρίνας της συσκευής ενώ η μηχανή μαλλί της γριάς λειτουργεί με τον θερμό αέρα που αναπτύσσεται μέσα στον ανοξείδωτο κάδο και θα εντυπωσιάσει τους μικρούς πελάτες σας κατά την διαδικασία παραγωγής.

Και τα δύο μηχανήματα είναι εύκολα στην χρήση και στον καθαρισμό και διαθέτουν οδηγίες χρήσης και λειτουργίας. Ανά πάσα στιγμή και στις ώρες λειτουργίας της SERKO ARARAT με ένα τηλέφωνο στο 2109717778 τεχνικός της εταιρίας μας μπορεί να σας δόσει λύσης σε κάθε σας απορία.

More on Ποπ κορν - Μαλλί γριάς ▼

Ταξινόμηση Κατά:
 
Φίλτρα
 

Φίλτρα

Είδος επιχείρησης

Ισχύς (σε Watt)

Τάση (σε Volt)

Μήκος (σε mm)

Πλάτος (σε mm)

Ύψος (σε mm)

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...