Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Οργάνωση & υλοποίηση super market

 

Η έναρξη λειτουργίας ενός super market είναι μια πολύ φιλόδοξη επένδυση και αυτό για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς, το super market αποτελεί μια επιχείρηση, η οποία θέλει άψογη οργάνωση όσον αφορά στην προμήθεια των προϊόντων, έτσι ώστε από τη μία να υπάρχει πάντα επάρκεια, χωρίς όμως από την άλλη να μένουν πολλά προϊόντα στην αποθήκη, να μην αγοράζονται και τελικά να ζημιώνουν την επιχείρηση. Επιπλέον, η επένδυση σε ένα τέτοιο κατάστημα είναι αρκετά υψηλή, αφού ο επαγγελματικός εξοπλισμός που απαιτείται αποτελείται από πολλών ειδών μηχανήματα και επίπλωση. Φυσικά, αν τα δύο αυτά θέματα επιλυθούν ικανοποιητικά και υπάρξει άψογος συντονισμός της αποθήκης με το τμήμα πώλησης, το super market είναι μια σίγουρη επένδυση με γρήγορο ρυθμό απόσβεσης.

 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε σε είδη το βασικότερο επαγγελματικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, για να υλοποιήσετε το σχέδιό σας να ανοίξετε ένα super market. Για να δείτε με λεπτομέρεια όλα όσα θα χρειαστείτε, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα και προσφορές, πατήστε εδώ.

 οργανωση supermarket

Συντήρηση τροφίμων

Σε μια επιχείρηση με τόσο μεγάλη αποθήκη και στοκ, είναι λογικό να πρέπει να δοθεί η δέουσα σημασία στη σωστή συντήρηση των τροφίμων. Στο τμήμα των κατεψυγμένων προϊόντων, χρησιμοποιούνται συνήθως καταψύκτες-πάγκοι με συρόμενα κρύσταλλα καθώς και βιτρίνες κατάψυξης, για να ανοίγεται ο καταψύκτης μόνο όταν ο καταναλωτής θέλει να αγοράσει κάτι και όχι απλά για να δει μέσα. Στα ψυγεία, υπάρχουν καταρχάς τα ψυγεία- θάλαμοι με ανοιγόμενο ή συρόμενο κρύσταλλο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς και ψυχόμενες βιτρίνες για τα τυριά, τα αλλαντικά, τα κρέατα και τα ψάρια. Τέλος, τα ψυγεία - βιτρίνες έχουν κατά κύριο λόγο αναψυκτικά και χυμούς.

 

Επίπλωση

Η επίπλωση των super market περιλαμβάνει ραφιέρες, όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές, αν και είναι η βασικότερη κατασκευή. Ανάλογα με τα υπόλοιπα είδη των προϊόντων που παρέχει το super market χρειάζονται και άλλες κατασκευές, όπως ραφιέρες κρασιών, κουλουροθήκες, αρτοθήκες και τραπέζια εκθεμάτων. Αν το super market συγκεκριμένα εξειδικεύεται και στα αρτοσκευάσματα ή τα σφολιατοειδή, τότε απαραίτητο εξοπλισμό αποτελούν και οι θερμαινόμενες βιτρίνες. Τέλος, τα ταμεία εξόδου και τα παραδοτήρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ορθής λειτουργίας αυτού του είδους καταστήματος.

ψυχωμενες βιτρινες τυριων και κρεατων

Λοιπός εξοπλισμός  

Στον υπόλοιπο εξοπλισμό, τον οποίο θα χρειαστείτε για να υλοποιήσετε τη δημιουργία ενός super market, ανήκουν τα καλάθια και τα καρότσια για τη μεταφορά των προϊόντων από τους καταναλωτές αλλά και τα τρόλεϊ για τη μεταφορά των προϊόντων από τις αποθήκες στα ράφια από το προσωπικό. Για τη ζύγιση προϊόντων που δεν είναι συσκευασμένα, όπως το κρέας, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα ψάρια και τα τυριά, απαιτούνται και ηλεκτρονικές ζυγαριές λιανικής πώλησης. Οι ζυγαριές αυτές πρέπει να είναι συνδεδεμένες με αυτόματη ετικετέζα για ετικέτες που επικολλώνται στη συσκευασία, αλλά υπάρχει η επιλογή να βρίσκονται στο ταμείο εξόδου και να συνδέονται με την ταμειακή μηχανή για τη συνολική έκδοση του λογαριασμού.

 

 

More on Οργάνωση & υλοποίηση super market ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...