Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για πρατήριο άρτου & Τι χρειάζεται ένα πρατήριο άρτου

Τα πρατήρια άρτου είναι μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες καταστημάτων στην καθημερινή μας ζωή διότι παρέχουν το ψωμί που είναι το βασικότερο αγαθό του ανθρώπου και όλα τα παρελκόμενα προιόντα αυτού. Στα σύγχρονα πρατήρια άρτου μπορούμε να βρούμε εκτός από κουλουράκια, βουτήματα & φρυγανιές πλέον και καφέδες, καθώς και προιόντα σφολιάτας & κρύα σάντουιτς. Τα πρατήρια άρτου πλέον είναι πολυχώροι όπου ο καταναλωτής μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών του αναγκών.

Ιδέες για να ανοίξετε ένα πρατήριο άρτου.

Το βασικότερο που πρέπει να προσέξετε για να ανοίξετε το δικό σας πρατήριο άρτου, είναι η θέση του καταστήματος. Καλό θα είναι να βρίσκεται σε μια πυκνοκατοιμημένη περιοχή, μακριά από αρτοποιείο & σούπερ μάρκετ. Αν βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο θα ήταν καλό να υπάρχει έστω μια θέση για παρκάρισμα, ενώ αν είναι σε κάποιο στενό θα ήταν ιδανικό να είναι σε γωνιακή μορφή για να είναι εμφανές. Το κατάστημα θα ήταν καλό να διαμορφωθεί με ένα ζεστό περιβάλλον, όσον αφορά τα χρώματα και τις επενδύσεις ενώ η λειτουργική διάταξη θα βοηθήσει τους πωλητές να μην κουράζονται κατά την εργασία αλλά και τους πελάτες να εξυπηρετούνται άνετα και εύκολα.  Βασικό ρόλο παίζει η επιλογή του ονόματος, του λογοτύπου και της επιγραφής του καταστήματος, που πρέπει να είναι τέτοιο ώστε εύκολα να αποτυπώνεται από τον πελάτη και να προσδιορίζει απόλυτα το αντικείμενο εργασίας.

Τι χρειάζεται ένα πρατήριο άρτου;

Αφώτου βρεθεί και ενοικιαστεί το κατάστημα, το επόμενο βήμα είναι με την καθοδήγη του λογιστή να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα επαγγελματική σας δραστηριότητα, ενώ ο μηχανικός να υποβάλλει την αίτηση της άδειας λειτουργίας αφώτου κατασκευάσει τις κατόψεις. Κατόπιν ακολουθεί η κατασκευή του καταστήματος, όσον αφορά διαμορφώσεις, πλακάκια, βάψιμο, ηλεκτρολογικές & υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι οποίες γίνονται υπό την καθοδήγηση της εταιρίας που θα αναλάβει την κατασκευή του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η SERKO ARARAT διαθέτοντας τεράστια πείρα, διαθέτει όλα τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού για ένα πρατήριο άρτου. Τα σημαντικότερα είναι τα εξής: Αρτοθήκη, Κουλουροθήκη, Ψυγείο ζαχαροπλαστικής, Ερμάριο πόστο καφέ, Βιτρίνα θερμαινόμενη, Βιτρίνα ψυχόμενη & Κατάψυξη βιτρίνα παγωτού.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον εξοπλισμό ενός πρατηρίου άρτου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

More on Ιδέες για πρατήριο άρτου & Τι χρειάζεται ένα πρατήριο άρτου ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...