Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Ιδέες για μπαρ & Τι χρειάζεται ένα μπαρ

Τα μπαρ αποτελούν τα βραδινά καταστήματα διασκέδασης που υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό συνήθως στις πόλεις. Μπαρ υπάρχουν πολλών ειδών αναλόγως τα γούστα και την μουσική προτίμηση των θαμώνων. Τα μπαρ απευθύνονται πιο πολύ σε νεαρές ηλικίες αλλά και οι μεγαλύτεροι δεν αποκλειόνται από αυτά. Στα μπάρ μπορούμε να διασκεδάσουμε με την μουσική της αρεσκείας μας, να πιούμε το ποτό μας και να περάσουμε όμορφα όσο διάστημα βρισκόμαστε σε αυτά.

Ιδέες για να ανοίξετε το δικό σας μπαρ

Για να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση μπάρ θα χρειαστεί καταρχήν να επιλέξετε την σωστή θέση του καταστήματος. Ιδανικό μέρος είναι σε κάποια πλατεία, σε μέρη που συχνάζουν οι νεαρές ηλικίες & σε περιοχές όπου υπάρχουν αντίστοιχα μαγαζιά και υποστηρίζουν την νυχτερινή διασκέδαση. Ο εσωτερικός χώρος θα χρειαστεί να διακοσμηθεί με τον κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε να διαθέτει ύφος και χαρακτήρα. Να διαθέτει την δική του ταυτότητα και με την επιλογή του κατάλληλου ονόματος και την κατασκευή του λογοτύπου να αποτυπώνεται εύκολα στο μυαλό των πελατών. Η κοινωνικότητα, οι γνωριμίες και η στοχευμένη διαδικτυακή διαφήμιση θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και στο δικό σας μπαρ έτσι ώστε να χτίσετε σιγά σιγά το δικό σας πελατολόγιο και να αποκτήσετε τους δικούς σας θαμώνες.

δειτε ολα τα προιοντα

Τι χρειάζεται για να ανοίξετε ένα μπαρ;

Αφώτου επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο, θα χρειαστεί με την καθοδήγηση του λογιστή σας, να ενημερώσετε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την νέα σας επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ ο μηχανικός σας να υποβάλλει την αίτηση για την άδεια λειτουργίας του μπαρ. Στην συνέχεια θα χρειαστεί να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίας από εξειδικευμένο τεχνικό, όπως ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, πλακά, ψυσοσανιδά & ελαιοχρωματιστή. Ταυτόχρονα με τα συνεργεία αυτά, θα πρέπει να επιλέξετε και την εταιρία ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού, για να επανδρώσετε το μπάρ σας με τα κατάλληλα μηχανήματα, τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι: Ψυγείο πάγκος συντήρηση, Πλυντήριο πιάτων ποτηριών, Επαγγελματική παγομηχανήBar Station, Λάντζα, Καταψύκτης μπαούλο. Η SERKO ARARAT με την πολυετή της εμπειρία διαθέτει όλα τα είδη εξοπλισμού που χρειάζεται ένα σύγχρονο μπάρ.

δειτε ολα τα προιοντα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός μπάρ, μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

More on Ιδέες για μπαρ & Τι χρειάζεται ένα μπαρ ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...