Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση οβελιστηρίων

Οβελιστήρια είναι στην ουσία τα ψητοπωλεία, που υπάρχουν σε πολλές περιοχές της χώρας μας και παρέχουν ψητά της ώρας και κυρίως κρέατα στους πελάτες τους. Στα οβελιστήρια έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε τα φαγητά της αρεσκείας σας και να απολάυσετε γεύσεις από φαγητά που θα σας ευχαριστήσουν απίστευτα.

Η επιλογή ενός καταστήματος οβελιστηρίου

Για να επιλέξετε ένα κατάστημα για οβελιστήριο θα χρειαστεί να προσέξετε αρκετά σημεία. Τα σημαντικότερα είναι η θέση του καταστήματος να είναι σε εμφανές σημείο, με εύκολη πρόσβαση πχ σε έναν κεντρικό δρόμο, σε μια πλατεία και σίγουρα σε μια περιοχή που οι κάτοικοι θα υποστηρίζουν τα κρεατικά στο γεύμα τους. Το κατάστημα θα πρέπει να έχει ένα ικανοποιητικό σε τετραγωνικά μέγεθος για να καλύψει τις ανάγκες παρασκευής και πώλησης των ειδών και τέλος να πληρή τις προδιαγραφές των υγειονομικών αρχών.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Ο χώρος παρασκευής & πώλησης ενός οβελιστηρίου

Κάθε κατάστημα οβελιστηρίου αποτελείτε από δύο χώρους. Τον εσωτερικό που είναι το παρασκευαστήριο και η κουζίνα του καταστήματος, το οποίο διαθέτει επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης & κατάψυξης, ερμάρια, πάγκους εργασίας, λάντζα με ποδοβαλβίδα & χρήση λιποσυλλέκτη, καθώς και όλα τα μηχανήματα ψησίματος όπως γύροι ηλεκτρικοί ή αερίου, εστίες ψησίματος, πλατώ, φριτέζες & καρβουνιέρα. Στον εξωτερικό και μπροστινό χώρο που είναι η σάλα του οβελιστηρίου, είναι τοποθετημένα τα τραπέζια και οι καρέκλες για τους πελάτες και πάσα ορθίων με σκαμπό για όσους καθήσουν για λίγο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο είναι και στους δύο χώρους να τηρούνται οι αρχές του υγειονομικού και να προσέχεται στο μέγιστο βαθμό η καθαριότητα των χώρων.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Σχεδιασμός, κατασκευή & ανακαίνιση οβελιστηρίου

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή ή ανακαίνιση κάθε οβελιστηρίου διαθέτωντας όλα τα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Έχετε την δυνατότητα να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και να έρθετε στην εταιρία μας με την κάτοψη του καταστήματός σας, να την μελετήσουμε και να αποτυπώσουμε ένα ολοκλημένο σχέδιο για το δικό σας οβελιστήριο με βάση την λειτουργικότητα και τηρώντας όλες τις αρχές του υγειονομικού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός οβελιστηρίου μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-15.00

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση οβελιστηρίων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...