Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα εστιατόριο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας εστιατόριο

Η μαγειρική και η γαστρονομία είναι απόλυτα της μόδας τα τελευταία χρόνια και τα εστιατόρια ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στην Ελλάδα. Ο κόσμος απολαμβάνει να βγαίνει έξω για φαγητό, έχει όμως πλέον πολύ υψηλές απαιτήσεις. Συνεπώς, για να αποφασίσετε να ανοίξετε ένα εστιατόριο, δεν αρκεί απλώς να έχετε βρει το χώρο που θα το στεγάσετε. Θα πρέπει να έχετε κάτι πραγματικά καινούριο να προσφέρετε στον πελάτη και αυτό θα το πετύχετε με καλές πρώτες ύλες, δημιουργικό σεφ για καινούριες και πρωτότυπες προτάσεις και βέβαια όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές. Πώς θα το πετύχετε αυτό και πόσο θα σας κοστίσει ο εξοπλισμός, για να το υλοποιήσετε; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το βασικότερο από όλα που είναι ο επαγγελματικός εξοπλισμός των εστιατορίων.

εστιατοριο

δειτε ολα τα προιοντα

Προετοιμασία φαγητού

Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι συσκευές προετοιμασίας φαγητού που είναι διαφόρων ειδών. Οι κουζίνες και οι φούρνοι ξεκινούν από περίπου 1000€ και μπορούν να λειτουργούν με υγραέριο ή ηλεκτρικό, ενώ οι φούρνοι ξυλοκάρβουνου, εφόσον χρειάζονται, ξεκινούν από 4.000€. Για τις υπόλοιπες συσκευές μαγειρικής υπάρχουν πολλά διαφορετικά και εξειδικευμένα είδη ανάλογα με τις απαιτήσεις της κουζίνας του εστιατορίου. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε γκριλ (360-2.000€), μπλέντερ (80€-1.5000€), πολτοποιητή (470€-4.000€), αποφλοιωτή (700€-4.000€) και σουπιέρα (περίπου 100€). Για ακόμα περισσότερες προτάσεις και εκπληκτικές προσφορές σε πληθώρα συσκευών μαγειρικής για όλα τα είδη κουζίνας, πατήστε εδώ.

προετοιμασια φαγητου εστιατοριο

δειτε ολα τα προιοντα

Συντήρηση τροφίμων

Για τη συντήρηση των τροφίμων, θα χρειαστείτε επαγγελματικά ψυγεία είτε πάγκους είτε θαλάμους. Τα πρώτα ξεκινούν σε τιμές από 600€ και φτάνουν τα 1.600€ ανάλογα με το μέγεθός τους, ενώ στα δεύτερα οι τιμές κυμαίνονται από 900€-2.500€. Για την κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον επαγγελματικό καταψύκτη (από 300€), όμως πολλά μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων διαθέτουν και θάλαμο κατάψυξης. Οι ψυχόμενες βιτρίνες ξεκινούν από 400€ και φτάνουν τα 600€.

Καθαριότητα

Τα επαγγελματικά πλυντήρια που θα χρειαστείτε σε ένα εστιατόριο ξεκινούν από 500€ αλλά μπορεί να φτάσουν και τα 10.000€ αν είναι εξειδικευμένα, όπως στην περίπτωση των πλυντηρίων λαχανικών. Μεταξύ  300€ και 600€ θα κινηθείτε, για να αγοράσετε νεροχύτες, επιφάνειες λάντζας και καταιωνιστήρες ανάλογα βέβαια με το υλικό, από το οποίο αυτά τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα. Όπως γίνεται φανερό, ένα εστιατόριο απαιτεί στον εξοπλισμό του πολλά διαφορετικά μηχανήματα και συσκευές, με αποτέλεσμα η επένδυση να ανεβαίνει, ειδικά αν κανείς αναλογιστεί και το κόστος για τα παράβολα και τις άδειες ενός καταστήματος μαζικής εστίασης, όπως και τη δαπάνη για τη διακόσμηση και την επίπλωση του μαγαζιού. Όσον αφορά στον επαγγελματικό εξοπλισμό, ο οποίος είναι και αυτός που θα κάνει τη διαφορά στην παρασκευή πιάτων υψηλού επιπέδου, θα βρείτε εδώ πολύ ελκυστικές προσφορές και ολοκληρωμένα πακέτα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ξεκίνημά σας οικονομικά αλλά και ποιοτικά!

επαγγελματικα πλυντηρια

δειτε ολα τα προιοντα

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα εστιατόριο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας εστιατόριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...