Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω πιτσαρία

Οι πιτσαρίες είναι πολύ γνωστά καταστήματα που ως αρχική πηγή τους έχουν την Ιταλία. Στην Ελλάδα πιτσαρίες υπάρχουν πολλές, από τις μεγάλες πόλεις εώς τα μικρά χωριά. Οι πιτσαρίες διακρίνονται σε δύο τύπους. Σε πιτσαρίες ως delivery που λειτουργούν με τηλεφωνικές ή μέσω ίντερνετ παραγγελίες και οι κλασσικές πιτσαρίες που έχουν τραπεζοκαθίσματα όπως τα εστιατόρια. Στις πιτσαρίες πέραν από τις πίτσες, μπορούμε να επιλέξουμε και άλλα είδη όπως ζυμαρικά, σαλάτες και διαφόρων ειδών ορεκτικά.

 

δειτε ολα τα προιοντα

Επιλογή του καταστήματος

Η επιλογή της θέσης του καταστήματος για την ίδρυση μιας πιτσαρίας είναι πολύ σημαντική. Θα χρειαστεί να επιλέξουμε κάποιο κεντρικό & εμφανές σημείο, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και μακριά από κάποια άλλη πιτσαρία. Το κατάστημα θα πρέπει να διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος έτσι ώστε να δημιουργηθεί το παρασκευαστήριο, καθώς και το τμήμα της εξυπηρέτησης του πωλητηρίου. Πριν την ενοικίαση απαραίτητη είναι η σύμφωνη γνώμη των κατοίκων εάν επρόκειτο για πολυκατοικία ότι επιτρέπουν την δημιουργία του συγκεκρικένου καταστήματος ή αντίστοιχα του ιδιοκτήτη εάν επρόκειτο για μονοκατοικία.

 

δειτε ολα τα προιοντα

Ο εξοπλισμός της πιτσαρίας

Βασικό κομμάτι για την σωστή λειτουργία μιας πιτσαρίας είναι η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού. Θα χρειαστεί να επιλέξετε μια εταιρία με γνώση & εμπειρία, έτσι ώστε να μελετήσει τον χώρο σας & να σας δώσει την σωστή καθοδήγηση με το σχέδιο της κάτοψης, με την λειτουργική τοποθέτηση όλων των μηχανημάτων του εξοπλισμού. Τα βασικότερα είδη εξοπλισμού είναι: ψυγείο πίτσας, ζυμωτήριο, φούρνος πίτσας, πολυκοπτικό, ζαμπονομηχανή, ψυγείο θάλαμος συντήρηση & καταψύκτης μπαούλο. Όλα τα παραπάνω είδη πρέπει να τοποθετηθούν στην σωστή τους θέση έτσι ώστε να μην κουράζονται οι εργαζόμενοι κατά την διάρκεια της εργασίας τους αλλά και οι πελάτες να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό της πιτσαρίας μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Θέλω να ανοίξω πιτσαρία ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...