Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα παντοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας παντοπωλείο

Το παντοπωλείο αποτελεί μία από τις παλαιότερες μορφές επιχειρήσεων και πλέον, με τις σύγχρονες απαιτήσεις, έχει μετατραπεί σε ένα μικρό σούπερ μάρκετ που εξυπηρετεί διάφορες ανάγκες σε τοπικό επίπεδο. Ο εξοπλισμός που απαιτείται για ένα παντοπωλείο δεν διαφέρει από αυτόν ενός σούπερ μάρκετ ως προς τα βασικά είδη, με τη διαφορά ότι πρόκειται για απλούστερα μηχανήματα, με μικρότερο όγκο και λιγότερες απαιτήσεις. Έτσι, η επένδυση στον εξοπλισμό είναι σαφώς χαμηλότερη σε σχέση με ένα super market. Ούτως ή άλλως, θα πρέπει να θυμάστε ότι η απόσβεση της επένδυσης σε ένα mini market έρχεται γρήγορα, αν επιλεγεί η κατάλληλη τοποθεσία, έχετε διευρυμένο ωράριο και μεριμνήσετε να υπάρχει συνεχής επάρκεια στα απαραίτητα προϊόντα.

παντοπωλειο

δειτε ολα τα προιοντα

Συντήρηση τροφίμων

Για τη συντήρηση των τροφίμων απαιτούνται επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες, τα οποία συνήθως είναι σε μικρό μέγεθος, αφού τα προϊόντα δεν είναι πολλά. Επιπρόσθετα, δεν επιλέγονται διαφορετικά ψυγεία για κάθε είδος προϊόντων, αλλά πολλά από αυτά τοποθετούνται μαζί στην ίδια ψυχόμενη βιτρίνα ή ψυγείο, όπως για παράδειγμα τα γαλακτοκομικά με τα αλλαντικά. Για τα κατεψυγμένα, λοιπόν, προϊόντα χρειάζεται ένας καταψύκτης-πάγκος με συρόμενα κρύσταλλα, του οποίου η τιμή ξεκινάει από 600€. Για την ψύξη, απαιτείται ψυγείο-βιτρίνα με ανοιγόμενο κρύσταλλο που κοστίζει περίπου 1.000€, ενώ ανάλογα και τη διαρρύθμιση και το μέγεθος του παντοπωλείου απαιτείται και ψυχόμενη βιτρίνα, της οποίας η τιμή κυμαίνεται από 1.000€ έως 2.000€.

συντηρηση τροφιμων

δειτε ολα τα προιοντα

Ραφιέρες

Η επίπλωση ενός παντοπωλείου γίνεται με ραφιέρες που δημιουργούν διαδρόμους για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Το κόστος κάθε ραφιέρας ξεκινάει από 250€, αλλά υπάρχουν και πιο σύνθετες κατασκευές για την επίπλωση ολόκληρου του mini market. Συνήθως, στα παντοπωλεία δεν χρησιμοποιούνται άλλων ειδών έπιπλα, όπως κάβες και τραπέζια εκθεμάτων, καθώς λόγω του περιορισμένου χώρου όλα τα προϊόντα εκτίθενται στα ράφια. Απαραίτητο είναι, τέλος, ένα ταμείο εξόδου, το οποίο κοστίζει περίπου 700€.

ραφιερες

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός μεταφοράς

Σε ένα mini market δεν απαιτούνται καρότσια μεταφοράς, ενώ και ο αριθμός των καλαθιών είναι ο ελάχιστος, μιας και οι περισσότεροι πελάτες δεν τα χρειάζονται καν λόγω της μικρής ποσότητας προϊόντων που αγοράζουν. Ένα καλαθάκι πάντως κοστίζει 18€ το ένα.

Καλαθακια σουπερ μαρκετ

δειτε ολα τα προιοντα

Εξοπλισμός ζύγισης

Τα παντοπωλεία σπάνια πωλούν χύμα λαχανικά, τυριά και αλλαντικά, τα οποία συνήθως διατίθενται συσκευασμένα. Αν, πάντως, έχετε χύμα προϊόντα, τότε θα χρειαστείτε για τη ζύγιση ηλεκτρονική ζυγαριά με ενσωματωμένη ετικετέζα, η οποία ξεκινάει από τα 200€.

εξοπλισμος ζυγισης

δειτε ολα τα προιοντα

Επιπρόσθετος εξοπλισμός

Πολλά παντοπωλεία διευρύνουν τη λειτουργία τους για την προσέλκυση περισσότερων πελατών με την προσφορά καφέ στο χέρι. Αν η επιχείρησή σας ανήκει σε αυτή την περίπτωση, τότε θα χρειαστείτε επαγγελματική εσπρεσσομηχανή (από 155€) και φραπιέρα (100€-200€ η μονή φραπιέρα και 300€-400€ η διπλή). Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε ιδέες και να σας κάνουμε συμφέρουσες προτάσεις, για να ανοίξετε το δικό σας παντοπωλείο στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς αλλά με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία στον επαγγελματικό εξοπλισμό.

δειτε ολα τα προιοντα

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα παντοπωλείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας παντοπωλείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...