Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Γύροι ηλεκτρικοί και αερίου

Συσκευές γύρου από την SERKO ARARAT.

Απαραίτητη επαγγελματική συσκευή για όλα τα ψητοπωλεία στο ψήσιμο του γύρου χοιρινής μορφής και κοτόπουλου. Στον www.serkoararat.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γύρους ηλεκτρικούς και γύρους αερίου για το ψήσιμο από μιας μικρής εώς μεγάλης ποσότητας γύρου. Στην εταιρία μας θα βρείτε πολλά μηχανήματα γύρου καινούργιας μορφής κατασκευασμένα από τις μεγαλύτερες Ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίας και αξίζει να σημειωθεί ότι πριν επιλέξετε τον γύρο για το ψητοπωλείο σας εξετάστε:

  • Τον τύπο λειτουργίας: Ηλεκτρικός ή Αερίου
  • Την απόδοση: Από 30 έως 100 κιλά παραγωγής
  • Την θέση των αντιστάσεων: Στο πίσω τμήμα ή Πλευρικά

Η SERKO ARARAT βάση την πολυετούς της εμπειρίας σας προτείνει μέσω του ανανεωμένου site της ότι πιο καινούργιο μπορεί να προσφέρει η αγορά σε μηχανήματα γύρου, έτσι ώστε να συγκρίνετε τεχνικά χαρακτηριστικά και να επιλέξετε το σωστό μηχάνημα για το δικό σας ψητοπωλείο - οβελιστήριο. Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα χαρούμε να σας ακούσουμε στο 2109717778 και να σας λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με τους επαγγελματικούς γύρους. 

More on Γύροι ηλεκτρικοί και αερίου ▼
Επιλέξτε
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...