Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω οβελιστήριο

Τα οβελιστήρια αποτελούν μια ειδική κατηγορία των καταστημάτων εστίασης που ως κύριο προιόν τους έχουν τα φαγητά της ώρας. Στα οβελιστήρια μπορούμε να βρούμε μεγάλη ποικιλία σε είδη κρεάτων που είναι ψημένα στα κάρβουνα καθώς και ορεκτικά που θα καλύψουν τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Οβελιστήρια υπάρχουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά, που αναλόγως το μέγεθός τους μπορεί  να λειτουργούν σε μορφή πακέτου ή ως κανονικά εστιατόρια με τραπεζοκαθίσματα.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Η θέση του καταστήματος του οβελιστηρίου

Η επιλογή της θέσης για να συσταθεί ένα οβελιστήριο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ιδανικό είναι ένα κατάστημα σε κεντρικό & εμφανές σημείο, σε κάποια πλατεία, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και σε απόσταση από κάποιο άλλο οβελιστήριο. Το μέγεθος του καταστήματος πρέπει να είναι τόσο ώστε να καλύπτει τον χώρο του παρασκευαστηρίου καθώς και το τμήμα ψήσεως και του πωλητηρίου. Πριν την ενοικίαση του καταστήματος θα πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα εξόδου καναλιών εξαερισμού και ότι τηρούνται όλες οι αρχές υγειονομικού για να συσταθεί με ασφάλεια ένα οβελιστήριο. Όσο πιο καινούργιο & καθαρό είναι το κατάστημα που θα επιλέξουμε τόσο λιγότερες εργασίες, τροποποιήσεις και κατ' επέκταση έξοδα θα χρειαστεί έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο οβελιστήριο.

 

δειτε ολα τα προιοντα

 

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του οβελιστηρίου

Για την επιτυχή πορεία ενός οβελιστηρίου, θα χρειαστεί να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Η εταιρία με τα είδη εξοπλισμού, θα πρέπει να μελετήσει, να σχεδιάσει και να αποτυπώσει στην κάτοψη ένα πλήρες σχέδιο με όλα τα μηχανήματα που χρειάζεται ένα οβελιστήριο, και να δώσει την χάραξη γραμμών στον ηλεκτρολόγο, υδραυλικό & στον τεχνικό αερίου. Στο τμήμα του παρασκευαστηρίου θα χρειαστεί να τοποθετηθεί ψυγείο πάγκος συντήρηση & ψυγείο θάλαμος για την διατήρηση των τροφίμων. Στο τμήμα πλύσης θα χρειαστεί λάντζα με λιποσυλλέκτη ενώ στο ψήσιμο θα χρειαστεί γύρος, φριτέζα & γκριλιέρα. Τέλος στο τμήμα της απορρόφησης πρέπει να τοποθετηθεί φούσκα & απορροφητήρας. Η λειτουργική τοποθέτηση του εξοπλισμού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο έτσι ώστε να μην κουράζονται οι εργαζόμενοι κατά την διαδικασία της παρασκευής αλλά ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα και οι πελάτες κατά την διάρκεια των παραγγελιών.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του οβελιστηρίου μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

 

More on Θέλω να ανοίξω οβελιστήριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...