Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω αναψυκτήριο

Θέλω να ανοίξω ένα αναψυκτήριο?
Ακούγεται πραγματικά τόσο όμορφο και πραγματικά τόσο περίπλοκο! Και όμως! Αυτό που χρειάζεται είναι η σωστή οργάνωση και η επιλογή σωστών συνεργατών.
Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, ο χώρος της εστίασης έχει μπει πολύ δυναμικά στην καθημερινή μας ζωή και η επιλογή του να ανοίξουμε ένα αναψυκτήριο θα ήταν μια ιδανική λύση. Ένα αναψυκτήριο όμως που θα έχει κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό που θα προσελκύσει πελατολόγιο & ο ένας θα το μεταφέρει στον επόμενο, έτσι ώστε να σχηματιστεί σύντομα ένας ισχυρό πελατολόγιο.
Η επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να τοποθετηθούν σωστά θεμέλια στην δημιουργία ενός αξιόλογου αναψυκτηρίου. Αρχικά θα γίνει μια σωστή μελέτη, θα δοθεί χάραξη γραμμών για όλα τα συνεργεία όπως ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές έτσι ώστε το έργο υλοποίησης να είναι οργανωμένο σε μια ομάδα τεχνητών & πλέον ο εξοπλισμός του αναψυκτηρίου θα τοποθετηθεί σωστά και λειτουργικά έτσι ώστε να δουλεύεται με ευκολία αλλά και να «πουλάει» προς τον πελάτη. Μπορείτε να δείτε τα μηχανήματα που θα χρειαστεί ένα αναψυκτήριο κλικάροντας:  
 
δειτε ολα τα προιοντα
 
H SERKO ARARAT έχοντας πολυετή εμπειρία στο στήσιμο ολοκληρωμένων καταστημάτων, αναλαμβάνει την μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση όλων των μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού, έχοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε καταστήματος, την θέση του καταστήματος και δίνοντας την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση έτσι ώστε να αποκτήσετε το δικό σας αναψυκτήριο.

More on Θέλω να ανοίξω αναψυκτήριο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...