Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω τυροπιτάδικο

Το τυροπιτάδικο αποτελεί μια επιχείρηση που μπορεί να συσταθεί με χαμηλό κόστος και να αποφέρει ικανοποιητικό κέρδος. Τα μηχανήματα που χρειάζεται είναι σχετικά λίγα ενώ το μαγαζί μπορεί να είναι και σχετικά μικρό. Το βασικό είναι να βρέθει το κατάλληλο σημείο, που αυτό θα γίνει με μια σωστή μελέτη και έρευνα της περιοχής, καθώς και τα προιόντα και οι πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι τέτοιες έτσι ώστε να ικανοποιούν τα γούστα των πελατών. Ιδανικά σημεία για ένα τυροπιτάδικο είναι σε κεντρικά σημεία, κοντά σε σχολεία ή πανεπιστήμια, σε υπηρεσίες ή εταιρίες, ακόμα και σε στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς. Το ενοίκιο του καταστήματος θα χρειαστεί να είναι χαμηλό διότι αποτελεί πάγιο έξοδο κάθε μήνα. Ενώ η διαμόρφωση ενός όμορφα διακοσμημένου χώρου με χρώματα, με ένα ιδιαίτερο ύφος και η επιλογή του σωστού ονόματος ως τίτλο, θα έβαζε τις σωστές βάσεις για να εδραιωθεί σωστά η συγκεκριμένη επιχείρηση.

δειτε ολα τα προιοντα

Ο εξοπλισμός ενός τυροπιτάδικου

Τα βασικά μηχανήματα εξοπλισμού για ένα τυροπιτάδικο είναι ο φούρνος ψησίματος και η βιτρίνα προβολής. Ως φούρνο συνηθίζεται να επιλέγουμε έναν αερόθερμο για γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο, αλλά και για οικονομία στην κατανάλωση. Ως βιτρίνα προβολής, επιλέγουμε μια τυροπιτιέρα επιτραπέζια ή τυροπιτιέρα επιδαπέδια, όπου εκθέτουμε όλα τα προιόντα ζύμης που διαθέτουμε. Στα τυροπιτάδικα συνηθίζεται να προσφέρεται και καφές, οπότε στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται το ερμάριο του καφέ, με την εσπρεσσομηχανή και την φραπιέρα, καθώς και μηχάνημα πορτοκαλοστίφτη για την παραγωγή φυσικού χυμού πορτοκαλιού. Στην περίπτωση που επιθυμούμε να έχουμε και κρύα προιόντα, όπως τόστ και σάντουιτς, ένα ψυγείο σαλατών θα ήταν η ιδανική λύση.

δειτε ολα τα προιοντα

Ιδέες για να πετύχει ένα τυροπιτάδικο

Η επιτυχία ενός καταστήματος δεν οφείλετε όμως μόνο στην σωστή του θέση. Μια σειρά από ενέργειες είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση και στην δική σας επαγγελματική δραστηριότητα. Μερικές από αυτές είναι η ποικιλία στα είδη αλλά και στην κατασκευή τους. Μια χειροποίητη τυρόπιτα σαφώς έχει πολλά υπέρ μπροστά σε μια τυποιημένη, και αν ο πελάτης δεί ακόμα την διαδικασία ανοίγματος του φύλλου σίγουρα θα πεισθεί για τα ωφέλη μιας χειροποίητης έναντι του εμπορίου. Θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στην καθαριότητα του καταστήματος, όπου σε καθημερινή βάση πρέπει να γίνεται καθαρισμός στον εξοπλισμό και σε όλα τα σημεία του καταστήματος. Η σωστή μελέτη και ο σχεδιασμός του καταστήματος πρέπει να γίνει σε συνάρτηση του μηχανικού και της εταιρίας εξοπλισμού, έτσι ώστε να πετυχαίνεται η μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και να τηρούνται όλες οι αρχές του υγειονομικού. Τέλος το φιλικό προσωπικό και η καλή διάθεση προς τους πελάτες θα πρέπει να είναι πάντα ως βασικός παράγοντας έτσι ώστε ακόμα και ο πιο απαιτητικός πελάτης να μείνει ευχαριστημένος. 

Δείτε όλα τα ήδη που χρειάζεται ένα τυροπιτάδικο από την SERKO ARARAT.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Θέλω να ανοίξω τυροπιτάδικο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...