Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα ζαχαροπλαστείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ζαχαροπλαστείο

Η επιτυχία μιας επιχείρησης, όπως το ζαχαροπλαστείο, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την επίπεδο των γεύσεων που προσφέρει. Το επίπεδο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα των υλικών αλλά και από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των γλυκών. Επιπρόσθετα, εκτός από τη γεύση των γλυκών, ο ζαχαροπλάστης οφείλει να μεριμνά και για την ελκυστική παρουσίασή τους καθώς και για την πρωτοτυπία τους. Για να επιτύχετε τους παρακάτω στόχους, θα χρειαστείτε τον παρακάτω εξοπλισμό ζαχαροπλαστείου.

ζαχαροπλαστειο

δειτε ολα τα προιοντα

Παρασκευή γλυκών

Εφόσον διαθέτετε το δικό σας εργαστήριο παρασκευής γλυκών, τότε θα χρειαστείτε επαγγελματικά μηχανήματα που θα απλοποιήσουν και θα επιταχύνουν τη διαδικασία μαζικής παραγωγής γλυκών. Σε πρώτη φάση, απαραίτητα είναι τα επαγγελματικά μίξερ ζαχαροπλαστικής, τα οποία κοστίζουν περίπου 500€. Ο φούρνος υγραερίου ή ηλεκτρικός ξεκινάει από 2.500€, όμως μπορεί να αγγίξει και τα 6.000€. Εφόσον παρασκευάζετε σφολιατοειδή, θα χρειαστείτε σφολιατομηχανή, η οποία κυμαίνεται σε τιμές από 2.000€ έως 5.000€. Τα ζυμωτήρια ξεκινούν από την τιμή των 700€, όμως τα ταχυζυμωτήρια μπορεί να αγγίξουν και τα 2.000€, ενώ το μπαιν μαρί σοκολάτας πωλείται σε τιμή περίπου 2.000€. Για τη λειτουργία του εργαστηρίου, θα χρειαστείτε και επαγγελματικά ψυγεία που ξεκινούν από τα 800€, καθώς και επαγγελματικούς καταψύκτες μπαούλα ή θαλάμους που ξεκινούν από 300€ και ανάλογα με το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά τους φτάνουν τα 3.000€.

παρασκευη γλυκων

δειτε ολα τα προιοντα

Παρουσίαση των γλυκών

Ο βασικότερος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για την παρουσίαση των γλυκών είναι ψυχόμενες βιτρίνες, οι οποίες ξεκινούν από 1.300€. Αν παρασκευάζετε παγωτό, τότε η βιτρίνα κατάψυξης θα κοστίσει περί τα 1.000€. Για το κάθετο ψυγείο-βιτρίνα με ανοιγόμενο κρύσταλλο, θα πρέπει να υπολογίσετε από 600€ έως 2.000€. Αν στο ζαχαροπλαστείο διατίθενται και σιροπιαστά γλυκά, τότε απαραίτητη είναι μια βιτρίνα σιροπιαστών, της οποίας η τιμή είναι 2.800€. Για τα υπόλοιπα γλυκίσματα, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τρόπους παρουσίασης. Μία ραφιέρα ζαχαροπλαστείου που καλύπτει περίπου τον ένα τοίχο του καταστήματος κοστίζει κάτω από 800€, ενώ οι κουλουροθήκες και αρτοθήκες κυμαίνονται στα 800€ έως 1.100€. Τέλος, σε όλα τα ζαχαροπλαστεία είναι απαραίτητα και τραπέζια εκθεμάτων με τζάμι, τα οποία κοστίζουν 1.100€.

βιτρινες ζαχαροπλαστειου

δειτε ολα τα προιοντα

Εξειδικευμένος εξοπλισμός

Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός για συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά και θα σας επιτρέψει να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό με πρωτότυπα και ελκυστικά προϊόντα. Για παγωτομηχανή, ώστε να παρασκευάζετε χειροποίητο παγωτό, οι τιμές κυμαίνονται από 5.000€ έως 15.000€, εκτός αν κινηθείτε σε πιο ερασιτεχνικές επιλογές, όπως μια μικρή μηχανή παγωτού που κοστίζει περίπου 900€. Για μηχανή soft παγωτού και frozen yogurt θα πρέπει να υπολογίσετε περίπου 1.500€. Μία λουκουμαδομηχανή κοστίζει περίπου 2.500€, ενώ πολύ οικονομικό είναι ένα συντριβάνι σοκολάτας (62€), το οποίο θα προσελκύσει τα βλέμματα των πελατών, αν και τα επαγγελματικά συντριβάνια σοκολάτας μεγάλου μεγέθους μπορεί να φτάσουν και τα 900€. Για να φτιάχνετε τη δικιά σας σαντιγί, θα χρειαστείτε μηχανή παραγωγής σαντιγί, η οποία κοστίζει περίπου 3.000. Πατήστε εδώ, για να δείτε όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, για να ανοίξετε το δικό σας ζαχαροπλαστείο μαζί με πολύ ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις.

παγωτομηχανη

δειτε ολα τα προιοντα

More on Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα ζαχαροπλαστείο & Πώς να ανοίξετε το δικό σας ζαχαροπλαστείο ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...