Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Οργάνωση & υλοποίηση ιχθυοπωλείων

Ως επιχείρηση, το ιχθυοπωλείο θεωρείται μια εύκολη ιδέα, για να υλοποιηθεί, καθώς δεν έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά στο χώρο και τον εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε ένα ήδη υπάρχον μαγαζί σε ιχθυοπωλείο ή να ξεκινήσετε από την αρχή την αναζήτηση του χώρου που θα το στεγάσει. Η επένδυση δεν είναι μεγάλη, καθώς ο εξοπλισμός εξειδικεύεται κυρίως στην ψύξη και την κατάψυξη, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για πολλά άλλα μηχανήματα που θα ανέβαζαν τον προϋπολογισμό, ενώ η απουσία επίπλωσης καθιστά το εγχείρημα ακόμα πιο οικονομικό και υλοποιήσιμο από άποψη χρόνου. Αυτά είναι όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε στη διαδικασία του σχεδιασμού της νέας σας επιχείρησης.

 

Απαιτήσεις χώρου και προϊόντων

Ένα ψαράδικο μπορεί να στεγαστεί οπουδήποτε, αρκεί το μέρος να έχει δύο ξεχωριστούς χώρους, έναν στον οποίο θα παρουσιάζονται και θα πωλούνται τα ψάρια και έναν στον οποίο θα φυλάσσονται. Η άριστη λειτουργία των σωληνώσεων είναι απαραίτητη, ενώ συνιστάται το μαγαζί να βρίσκεται σε κάποιο εμπορικό τρίγωνο, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι το απόλυτο ζητούμενο σε επιχειρήσεις, όπως ένα ιχθυοπωλείο, που χτίζουν μια σταθερή πελατεία. Για να το πετύχετε, όμως, αυτό, είναι πολύ βασικό να προσέξετε τη συνεργασία σας με συγκεκριμένους ψαράδες, έτσι ώστε να προσφέρετε ποιοτικά προϊόντα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές.

 ιχθυοπωλειο

Διαρρύθμιση

Η διαρρύθμιση μέσα στο κατάστημα είναι πολύ απλή, καθώς ουσιαστικά απαιτούνται ανοξείδωτα τραπέζια και ερμάρια για την παρουσίαση των προϊόντων. Το πού και πώς αυτά θα τοποθετηθούν εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου. Σε λίγα τετραγωνικά οι πάγκοι τοποθετούνται κολλητά στον τοίχο, ώστε η μέση να μένει κενή, για να επιτυγχάνεται η εύκολη μετακίνηση, ενώ σε μεγαλύτερο εμβαδόν μπορεί να τοποθετηθεί και πάγκος στο μέσον με τα πιο ελκυστικά προϊόντα. Εκτός από ψαριέρες και τραπέζια, συχνά χρησιμοποιούνται και ψυχόμενες βιτρίνες που προστατεύουν τα ψάρια και τοποθετούνται σε περίοπτη θέση.

 

Εξοπλισμός ψύξης και κατάψυξης

Σε ένα ιχθυοπωλείο, ο εξοπλισμός ψύξης και κατάψυξης παίζει το βασικότερο ρόλο, ώστε να προσφέρετε φρέσκα και καλοσυντηρημένα προϊόντα. Εκτός από τις ψυχόμενες βιτρίνες για τα προϊόντα ημέρας, θα χρειαστείτε και ψυγείο-ψαριέρα για τη συντήρηση των προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα αλλά και καταψύκτες για μεγαλύτερο διάστημα. Οι καταψύκτες κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης αλλά και τις δυνατότητες του χώρου. Έτσι, μπορεί να είναι θάλαμοι και μπαούλα με ή χωρίς κρύσταλλο.

 ιχθυοπωλειο

Λοιπός εξοπλισμός

Εκτός από τον εξοπλισμό για αποτελεσματική ψύξη και κατάψυξη, σε ένα ιχθυοπωλείο απαιτούνται και ορισμένες ακόμα συσκευές. Καταρχάς, θα χρειαστείτε μηχανή παγοτρίμματος, ώστε να παράγετε μόνοι σας ανά πάσα στιγμή τον πάγο που χρειάζεστε για τα ερμάρια. Το είδος και η τιμή της μηχανής εξαρτώνται κυρίως από την ποσότητα του παγοτρίμματος που πρέπει να παραχθεί. Παράλληλα, θα χρειαστείτε ζυγαριά, για να ζυγίζετε τα ψάρια, η οποία θα είναι συνδεδεμένη με ετικετέζα, ώστε να εκτυπώνετε αμέσως την ετικέτα με την τιμή και το βάρος του εμπορεύματος.

 

Πατήστε εδώ, για να δείτε τη μεγάλη μας συλλογή για εξοπλισμό ιχθυοπωλείου σε χαμηλές τιμές και προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς.

More on Οργάνωση & υλοποίηση ιχθυοπωλείων ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...