Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση κρεπερί

Η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού SERKO ARARAT αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή & ανακαίνιση των κρεπερί, αφού διαθέτει όλα τα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού που χρειάζεται μια σύγχρονη κρεπερί.

Στην εταιρία μας έχετε την δυνατότητα να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, όπου θα δείτε πολλά μηχανήματα εξοπλισμού στον εκθεσιακό μας χώρο και καθώς θα μας προσκομίσετε την κάτοψη του καταστήματός σας, μπορούμε να την μελετήσουμε και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση, πώς θα τοποθετηθεί σωστά και λειτουργικά ο εξοπλισμός βασιζόμενος στις υγειονομικές αρχές.

Ο εξοπλισμός μιας κρεπερί συμπεριλαμβάνει ψυγείο συντήρησης & κατάψυξης, ανοξείδωτο πάγκο εργασίας, λάντζα πλυσίματος, κρεπιέρα ηλεκτρική ή αερίου, μίξερ για την παραγωγή του μίγματος της κρέπας και όλες τις συσκευές κοπής τυριών & αλλαντικών για την παραγωγή της κρέπας.

Στο διαρκώς ανανεωμένο site της εταιρίας SERKO ARARAT https://www.serkoararat.gr/ μπορείτε να βρείτε όλα τα μηχανήματα εξοπλισμού για μια κρεπερί. Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109717778 καθημερινά 08.00-15.00.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Σχεδιασμός κατασκευή & ανακαίνιση κρεπερί ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...