Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Αρνιέρες - Σουβλιέρες

Αρνιέρες και σουβλιέρες από την SERKO ARARAT.

Μια απαραίτητη επαγγελματική συσκευή για ομοιόμορφο ψήσιμο αρνιών και κοτόπουλων στην σούβλα για ψησταρίες, ταβέρνες και ψητοπωλεία. Στην www.serkoararat.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αρνιέρες ηλεκτρικές, αερίου, επιτραπέζιες και επιδαπέδιες που είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής. Για την επιλογή της ιδανικής αρνιέρας και σουβλιέρας θα ήταν καλό νε προσέξουμε:

  • Τον τύπο λειτουργίας: Ηλεκτρική ή Αερίου
  • Την θέση τοποθέτησης: Επιτραπέζια ή Επιδαπέδια

Στο site της SERKO ARARAT μπορείτε να βρείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις διαστάσεις και τις τιμές από τις αρνιέρες και τις σουβλιέρες και θα χαρούμε για οτιδήποτε χρειαστείτε να μας καλέσετε και στο 2109717778 έτσι ώστε να σας λύσουμε τοιχόν απορίες.

More on Αρνιέρες - Σουβλιέρες ▼

Ταξινόμηση Κατά:
 
Φίλτρα
 

Φίλτρα

Είδος επιχείρησης

Μορφή

Ισχύς (σε Watt)

Τάση (σε Volt)

Μήκος (σε mm)

Πλάτος (σε mm)

Ύψος (σε mm)

Εταιρείες

Εύρος Τιμών

 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...