Σύγκριση

Παρακαλούμε πολύ πρωτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε στο 2109717778 για την διαθεσιμότητα του προιόντος. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε έντυπη προσφορά; Εισάγετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (PDF) χωρίς καμία δέσμευση! Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού μέσω skype επιλέγοντας στην αναζήτηση το όνομα NIKOS KOUGIOUMTZIAN.

 

Θέλω να ανοίξω σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ αποτελούν τα βασικότερα καταστήματα στην καθημερινή μας ζωή. Παρέχουν όλα τα προιόντα που χρειαζόμαστε όσον αφορά την διατροφή, την καθαριότητα και την περιποίηση. Σούπερ μάρκετ υπάρχουν πλέον πολλών ειδών, πολλών εταιριών, επώνυμα και μη, Ελληνικά και ξένων εταιριών. Τα σούπερ μάρκετ έχουν διαδωθεί σε όλα τα σημεία της χώρας μας από τις μεγάλες πόλεις έως τα μικρά χωριά και πλέον οι καταναλωτές μπορούν να βρούν σε καθημερινή βάση όλα τα προιόντα που χρειάζονται και να καλύψουν κάθε τους ανάγκη.

δειτε ολα τα προιοντα

Η επιλογή της θέσης του σούπερ μάρκετ

Η επιτυχή πορεία ενός σούπερ μάρκετ έχει άμεση σχέση με την θέση του καταστήματος. Ιδανικό είναι να επιλέξουμε ένα κατάστημα σε κεντρικό και εμφανές σημείο, με εύκολη πρόσβαση για τους πελάτες, με χώρο για στάθμευση & σε απόσταση από κάποιο άλλο σούπερ μάρκετ. Το μέγεθος πρέπει να είναι τέτοιο έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης & πώλησης, όπου με κατάλληλη διαρρύθμιση θα δημιουργηθούν οι διάδρομοι και θα τοποθετηθούν τα ράφια της αποθήκης και του πωλητηρίου. Το κατάστημα που θα επιλεγεί μπορεί να είναι σε ευθεία μορφή ισογείου ή σε διάφορα επίπεδα με ισόγειο, υπόγειο και ορόφους όπου θα επικοινωνούν μεταξύ τους με σκάλες απλές, ασανσέρ ή κυλιόμενες σκάλες.

δειτε ολα τα προιοντα

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του σούπερ μάρκετ

Για να λειτουργήσει σωστά ένα σούπερ μάρκετ πρέπει να επιλεγεί ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός. Η εταιρία που θα αναλάβει τον εξοπλισμό πρέπει να διαθέτει την εμπειρία και την γνώση έτσι ώστε να μελετήσει και να αποτυπώσει το σχέδιο με την κάτοψη και την λειτουργική τοποθέτηση του επαγγελματικού εξοπλισμού. Τα σημαντικότερα είδη εξοπλισμού ενός σούπερ μάρκετ είναι ψυγείο τυριών αλλαντικών, ψυγείο κρεάτων, κατάψυξη με συρόμενα τζάμια, ζαμπονομηχανή, τυροτρίφτης, πάγκος κοπής & ερμάρια εργασίας. Η σωστή τοποθέτηση του εξοπλισμού θα βοηθήσει έτσι ώστε να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα οι πελάτες αλλά ταυτόχρονα να μην κουράζονται και οι εργαζόμενοι.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του σούπερ μάρκετ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά 08.00-15.00 στο 2109717778.

δειτε ολα τα προιοντα

 

More on Θέλω να ανοίξω σούπερ μάρκετ ▼
 
Φίλτρα
 
Υποκατηγορίες
 

SerkoArarat.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...